Ana Manşet Reklam

Eğitim

EĞİTİMDE TÜM GÜCÜMÜZLE ÜLKEMİZİN HİZMETİNDEYİZ

Türkiye’de eğitim alanında göz ardı edilen teknik ara eleman ihtiyacına yönelen Kale Okulları, bu yönde her türlü zorluğa rağmen Türkiye genelinde açtığı okullarla fark yaratıyor.

18 Ocak 2021 Saat: 13:20
EĞİTİMDE TÜM GÜCÜMÜZLE ÜLKEMİZİN HİZMETİNDEYİZ
EĞİTİMDE TÜM GÜCÜMÜZLE ÜLKEMİZİN HİZMETİNDEYİZ
Türkiye’de eğitim öğretime yeni bir soluk getiren Kale Okulları, özellikle mesleki teknik lise yatırımlarıyla fark yaratıyor. Yatırım yaptığı bölgelerde ki sektör ihtiyaçlarını belirleyen ve bu yönde yatırım yapan Kale Okulları, Kocaeli’nde yenilenebilir enerji ve inşaat teknolojileri, Sakarya’da elektrik elektronik , biyomedikal, inşaat teknolojileri, kimya teknolojisi ve gıda teknolojisi liseleri, Tuzla’da inşaat teknolojileri ve endüstriyel tasarım ve otomasyon liseleri, Muğla Bodrum’da yat inşa ve inşaat teknolojileri liselerini hayata geçirdi. 
Bu liselerle sektörel ihtiyaçlara cevap verdiklerini ve Türkiye’de genel olarak göz ardı edilen teknik ara eleman ihtiyacını karşılamak amacında olduklarını belirten Kale Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Azak; “güzel ülkemize hizmet etmek için gücümüz yettiği kadar bu alanlarda yatırım yapıyoruz. Tüm yatırımlarımızı kendi öz kaynaklarımızla yapıyoruz. Liselerimizin bulunduğu bölgelerde ilgili sektörlerle çok iyi ilişkiler içindeyiz ve ihtiyaca yönelik eğitimlerimizle büyük bir açığı kapatacağımıza eminiz. 21. Yüzyıl teknolojilerini eğitim anlayışımızla birleştiriyoruz. Bölgelerin ekonomik yapılarına göre kendi öz sermayemizle eğitim alanında yatırımlarımızı sürdürüp ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Tek isteğimiz bürokrasi alanında önümüzün açılması” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑