Ana Manşet Reklam

Sağlık

En büyük iyilik kararı

(Gül AKDEMİR- Gölge) Yetim, öksüz, fakir-fukaranın can simidi olan ve çalışmalarıyla büyük takdir toplayan hayırsever STK İyilik Kervanı, bugün iyilik seven bir insanla bir araya geldi ve iyilik adına önemli bir anlaşmaya imza att

6 Ocak 2021 Saat: 23:23
En büyük iyilik kararı
En büyük iyilik kararı

(Gül AKDEMİR- Gölge) Yetim, öksüz, fakir-fukaranın can simidi olan ve çalışmalarıyla büyük takdir toplayan hayırsever STK İyilik Kervanı, bugün iyilik seven bir insanla bir araya geldi ve iyilik adına önemli bir anlaşmaya imza attılar.
Başkanlığını Asiye Gül'ün yaptığı İyilik Kervanı, Merkez Sağlık Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hakan Höbek'i ziyaretlerinde indirimli hizmet anlaşması gerçekleştirdiler. Höbek'i ziyaret eden İyilik Kervanı yöneticileri, yaklaşık iki saat süren görüşme sonrası , başından beri İyilik Kervanı'na destek veren Höbek'ten kervana indirim sözünü aldılar.
Mutlukent'te bulunan Merkez Prima Hastanesi'nde Höbek'le bir araya gelen Asiye Gül ve yönetimi, Dr. Höbek'in duyarlı yaklaşımı ve kararından dolayı mutlu olduklarını ifade ederken , hastane katlarını da gezdiler. ''Bize katkı sunan, destek veren herkesten Alllah razı olsun'' diyen Gül, Höbek'in hastanesini iyliğe açmasındaki duyarlılığına minnettar olduklarını ifade etti.
Diğer yandan Gebze bölgesinde dar gelirlilere desteği ve yardımlarıyla tanınan Merkez Hstanleri sahibi Dr. Hakan Höbek, '' Bulunduğumuz bu zor süreçte hastanelerimizin kapılarını dar gelirliler için sonuna kadar açtık. Bizim için öncelik insan sağlığı ve insandır. İyilik Kervanı kurulduğundan beri takip ediyorum, hakkıyla hakkaniyetle başarılı çalışmalar gerçekleştiriyorlar. Bundan böyle İyilik Kervanı tarafından gönderilen hastalarımıza indirimler uygulanacaktır. '' dedi.
Öte yandan Dr. Hakan Höbek'le bir araya gelen ve Höbek'in kendilerine verdiği desteğe teşekkür eden İyilik Kervan'ı yöneticileri Asiye Cebeci Yeter, Kaya Şüheda Suda , Zeynep Bölük Eda Önal, Ayşe Bilge , Gülşen Koç, Serpil Çiftçi, Neşe Çelik, Sevim Deniz, Bilge Yılancı, Halime Gürbüz , Gülşen Yerlitaş , Suna Yılmaz , İlknur Uluocak , Adalet Budak , Fatma Beşi , Hatice Şahan , Seher Durkaya ve Nuran Şengül , Höbek'in katkılarıyla daha sağlıklı günler yaşanacağına inandıklarını söylediler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑