Ana Manşet Reklam

Kültür

‘’En doğru adres Kocaeli Kitap Fuarı’’

12. Kocaeli Kitap Fuarı’nda yazarlar, yayınevleri ve kitapseverlerle buluşan Başkan Büyükakın, herkesi fuara davet etti

15 Mayıs 2022 Saat: 18:58
‘’En doğru adres Kocaeli Kitap Fuarı’’
‘’En doğru adres Kocaeli Kitap Fuarı’’

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, 12. Kocaeli Kitap Fuarı’nda yazarlarla bir araya geldi, yayınevlerini ziyaret etti ve kitapseverlerle buluştu. Başkan Büyükakın, ‘’Kitapseverler için en doğru adres Kocaeli Kitap Fuarı’’ dedi.

 

‘’KİTAPSEVERLER AKIN AKIN GELİYOR’’

İlk günden yoğun ilgi gören Kocaeli Kitap Fuarında yazarlar, yayınevleri ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Büyükakın, fuar alanını dolaştı. 315 yayınevi, 40 sahaf, 70 STK’nın yer aldığı, 700’e yakın etkinliğin düzenlendiği 12. Kocaeli Kitap Fuarı’nın sadece Kocaeli’ye değil Doğu Marmara’ya da hitap ettiğini dile getiren Başkan Büyükakın, ‘’Her zaman olduğu gibi çok yoğun ilgi var. Kocaeli’nin her yerinden ve çevre illerden akın akın insanlar buraya geliyor. Demek ki 2 yıllık arada Kitap Fuarını özlemişiz’’ ifadesini kullandı.

 

‘’HERKES BU FUARDA’’

Türkiye’de okuma oranlarının arttığını, kitap fuarlarına olan ilginin de bunun kanıtı olduğunu dile getiren Başkan Büyükakın, ‘’Kaç adet kitap satın alındığından çok, ne kadar okunduğu önemli. Kitap fuarları da bunun en güzel göstergesidir. Çocuklar, anneler, babalar hepsi buradalar. Ben Türk insanının kitap okumayı sevdiğini düşünüyorum. İnsanlar buraya kitap okumayı sevdikleri için geliyorlar. Herkesi 12. Kocaeli Kitap Fuarını bekliyoruz. Kitapseverleri kağıttan dünyaları keşfetmeye çağırıyoruz’’ şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑