parkinnn

Spor

En gösterişli turnuvanın şampiyonu, Gebze Birlik Spor

Bir ay önce start alan Şener GYD Yaz Futbol Turnuvası, dün akşam gerçekleşen final maçında, futbol ve siyaset dünyasının yıldızlarını bir araya getirdi. Final karşılaşmasının kazananı Gebze Birlik Spor FK oldu.

18 Eylül 2022 Saat: 20:16
En gösterişli turnuvanın şampiyonu, Gebze Birlik Spor
En gösterişli turnuvanın şampiyonu, Gebze Birlik Spor

Müthiş ilginin olduğu finalde, gala gecesi de düzenlendi. Bölgemizin devlet erkanının yanısıra siyaset ,iş ve spor camiasının tanınmış isimlerinin bir araya geldiği finalde, yöresel dernekler ve federasyonların başkanları ile STK temsilcileri de hazır bulundu. Avrupa gol kralı, eski milli futbolcu Tanju Çolak'ın ilk vuruşuyla başlayan final maçını 500'ün üzerinde davetli izlerken, adeta futbol şöleni yaşandı.
HERKES ORADAYDI
Şener Gayrimenkul Yatırım Danışmanığı , Gebze Birlik Spor Kulübü ve Tataroğlu Şirketler Grubu Başkanı Şener Yılmaz'ın açılış konuşmasıyla başlayan final gala gecesine; Avrupa gol kralı , eski milli futbolcu Tanju Çolak, Kocaelispor eski antrenörü spor adamı Güvenç Kurtar, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve yönetim kurulu , CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve ilçe yöneticileri, MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir ve yönetim kurulu, Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş, Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç ve yöneticileri , İyi Parti Gebze İlçe Başkanvekli Köksal Demirkol, GEBZESİAD Başkanı Muhammed Demirtaş , Darıca Gençler Birliği eski Başkanı ve  SMA Metrostar Başkanı  Abdullah Örs, Marmara Iğdırlılar Federasyonu Başkanı Nihat Yıldırım, Çayirova Sivaslılar Dernek Başkanı Yunus Kale, Kocaeli Yozgatlılar Fedarasyon Başkanı Tekin Baran, Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Alper Demir, Darıca Trabzonlular Dernek Başkanı Umut Sağlam, Dört Duvar Derneği Başkanı Özkan Yormaz, Kocaeli Ağrılılar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Yıldırım , Artvinlilar Fedaerasyonu Başkanı Ayhan Yılmaz'ın yanı sıra çok sayıda iş insanı ve futbol sever katıldı. Galada Başkan Şener Yılmaz, eşi Oya Yılmaz ile beraber kokteyl alanındaki misafirlerle tek tek ilgilendi, konukları karşıladılar.
YILMAZ, TURNUVA NEDENİNİ AÇIKALDI
Gebze Birlik Spor FK ile Külte Cıvata 'nın karşılaştığı finalde ilk konuşmayı yapan Şener GYD Yönetim Kurulu Başkanı Şener Yılmaz, amaçlarının reklam değil futbol severlere unutamayacakları bir turnuva kazandırmak olduğunu, bunun için maddi manevi hiç bir sorumluluktan kaçmadıklarını belirtirken, neden turnuvayı düzenlediklerini açıkaldı.
Yılmaz, ''Maç yapmak için , turnuvalara katılmak için İzmit'e, İstanbul'a gidiyorduk. Ve geç saatlerde evime dönüyordum. Birgün karar verdim, kendimiz neden turnuva düzenlemiyoruz diye. Ve böylece başladık. İyi ki başlamışız. Çok ilgi gördük. Kavgasız , dövüşsüz, futbol üzerine kurulu güzel maçlar oynandı. Bu gecede final maçımız olacak. İyi olan, hak eden kazansın. Turnuvamıza sponsor olup destek veren herkese de teşekkür ediyorum. Aramızda olan, bu gece burada bulunan her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.' Turnuvamızda başından beri yer alan , centilmence top koşturan 30 takıma şükranlarımı sunuyorum.' dedi.
BÜTÜN KONUŞMACILAR YILMAZ'I KUTLADI
Gecede protokol mensuplarıda sırayla selamlama konuşması yaptı. Darıca Kaymakamı Kara, içe başkanları Kaya, Orhan,Özdemir, Kılıç Şener GYD Başkanı Şener Yılmaz'ı tebrik ederken turnuvanın başarısına değinerek kutladılar. GEBZESİAD Başkanı Demirtaş ile Marmara Iğdırlılar Federasyonu Başkanı Yıldırım'da konuşmalarında Şener Yılmaz'ın turnuva başarısını takdir ettiler.
MİLLİ FUTBOLCU: BÖYLE TURNUVA GÖRMEDİM
İrfan Yormaz'ın sunumuyla gerçekleşen gecenin en yoğun ilgi gören ismi ise Tanju Çolak oldu. Gol kralı, milli futbolcu Çolak , bugüne kadar böylesi coşkulu , yüksek katılımlı ve şölen havasında bir halı saha turnuvası görmediğini dile getirirken, Yılmaz ve ekibini kutladı. Çolak, gece boyunca 200'ün üzerinde katılımcıyla hatıra fotoğrafı çekildi ve kendisini turnuva ile buluşturan komite başkanı Fatih Soylu'ya teşekkür etti.
''MALTA GEZGİNİ'' HEDİYE EDİLDİ
Kadınlarında yoğun ilgi gösterdikleri , halı sahada sık sık sloganlarla takımlarına destek verdikleri turnuva finalinde , 300 misafire gazeteci-yazar Ercan Sarıçam'ın piyasaya yeni çıkan ''Malta Gezgini'' isimli kitabı hediye edildi. Sarıçam , Şener GYD'nın sponsor olduğu Malta Gezgini'ni misafirlere gecede imzaladı.
MAÇI FİFA KOKARTI HAKEM YÖNETTİ
Final maçını eski FİFA kokartlı hakem Deniz Ateş Bitnel’in yönettiği karşılaşmada , Gebze Birlik Spor ile Külte Cıvata doksan dakika boyunca yenişemedi. 2-2 skorla biten karşılaşmada penaltı vuruşlarıyla skor belli oldu ve Gebze Birlik Spor şampiyonluk kupasının yanısıra, 12 bin lira para ödülünü kazandı. İkinci takıma 7 bin, üçüncü takıma 4 bin lira ödül verilirken, kupa ve madalyalarla da takımlar ve oyuncuları ödüllendirildi. Finalde gol kralına da 2 bin lira ödül verildi.
Diğer yandan final gecesinde protokol mensuplarını ve sponsorlar plaketlerle ödüllendirildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑