Ana Manşet Reklam

Güncel

Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan insan için orman ekonomi için orman programında konuştu. 21 Mart Nevruz Bayramı'nı kutlayarak konuşmasına başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa ile gerilim konusunda "Bu böyle gitmez, 16 Nisan&

21 Mart 2017 Saat: 12:54
Erdoğandan önemli açıklamalar
Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Erdoğan'ın konuşmasında öne çıkan satırbaşları

ORMANCILIK KONUSUNU 6 BAŞLIKTA TOPLUYORUZ

Yüzde 65 hibe uygulaması kapsamında 30 dekarlık arazisini ceviz badem gibi ağaçlara kullanan her vatandaşımıza 40 bin liralık kaynak sağlıyoruz. 

Tıbbi ve aromatik bitkilerin üretimini ticaretini yaygınlaştırmak vatandaşlarımıza önemli bir gelir sağlamak istiyoruz.

Ülkemizin sahip olduğutabii güzellikleri gerekli plan ve yatırımları yapmak suretiyle turizme kazandırmakta kararlıyız.

81 ilde tabiat turizmi seferberliğini başlatıyoruz. Dünyanın ilk 5 ülkesi arasına girmeyi hedefliyoruz.

Sahra Çölü'nün yayılmasını önlemek için yeşil duvar projesini destekliyoruz.

Türkiye geçtiğimiz 14 yılda orman konusunda adeta bir devrim gerçeleştirdi.

Şehrimizin etrafı çirkin gecekondularla dolarken dahi çevre hassiyeti elden bırakılmadı.

BUGÜN HAYIR DİYENLER O GÜNDE DARAĞACININ ARKASINDAYDI"

Asırlardır süren yönetim sistemi arayışımız için çok önemli bir dönemdeyiz. Anayasa değişikliğini 16 Nisan'da miletimizin takdirini sunuyoruz. Bu ssitemin özünde güçlü etkin ve sorumlu bir yürütmenin oluşturulması vardır. Geçmişte büyük bedeller ödedik. Gazi Mustafa Kemal, İnönü ile sorunlar yaşadı. Celal Bayar aynı şekilde... Ne zaman ki bu dönemler bitti Sayın Sezer döneminde aynı ekolden geldikleri halde merhum Ecevit ile anayasa kitapçığı fırlatma hadisesi yaşadık. Ertesi gün ekonominin ne hale geldiğini hatırlayın.. Pekçok usulle meclis, başbakan, hükümet devre dışı bırakıldı. 1960 darbesinde milletin seçtiği Başbakan'ı darağacına çıkarmadılar. Bugün hayır kampanyası yürütenler o günde darağacının arkasındaydı. 1970'de hükümeti zorlayanların, 1980'de devirenlerin gücü sistemin zayıflığından geliyor. Aynı şekilde 2002 yılında bize cumhurbaşkanı seçtirmeyenlerin cesareti sistemdeki zafiyettendir.

"FELAKET YALAN SÖYLÜYORLAR"

17-25 Aralık darbe girişimini bölücü örgütün çukur eylemlerini hatırlayın, şimdi o eylemciler hayır diyor, Kandil hayır diyor. Ülkemizi bölmek isteyen terör örgütleriyle birlikte hareket etmenin izah edilebilir bir yanı olabilir mi? Terör örgütlerinin Avrupa'da nasıl paslaştıklarını görüyoruz. Batı'da FETÖ'nün arkasında kimlerin olduklarını görüyoruz, milletimize bu bedelleri ödetmeye kimsenin hakkı yoktur. Tüm yaşananlardan aldığımız dersle yönetim sistemini değiştiriyoruz. Fakat bunlar felaket yalan söylüyor. Bu anayasa değişikliğine, metni dahi okumadan karşı çıkanlar var. Anayasa değişikliğinin ne getirdiği bellidir, olmayan bir şeyi varmış gibi gösteriyorlar. Metni oku, metni!

PARLEMENTOYA GİRMEYE HAZIR MISINIZ?

18-25 arasındaki gençler size sesleniyorum. Kızıyla erkeği ile parlementoya girmeye hazır mısınız. Bu gençliği çoluk çocuk diye değerlendirenlere 16 Nisan'da cevap verelim

Artık cumhurbaşkanlığı görevine gelecek kişi en az 25 30 milyon kişinin desteğini  almak zorunda.

BU HAYIRCI TAKIMI KİM BİLİYOR MUSUNUZ?

"Bunların hayırcı takımı kim biliyor musunuz 15 temmuz Şehitler Köprüsü'ne FSM'ye, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne Osmangazi Köprüsü'ne hayır diyenler"

Kişi başına milli gelir 3 bin 400 dolarken bugün 11 bin dolara çıktı  bunların hafzılası bunları almaz.

AVRUPA'YA NE OLUYOR?

hadi muhalefetin telaşını anladık. Onlar uzun zamandırekmeden biçtikleri sistemi kaybetmenin teleşındalar. Peki Avrupa ülkelerine ne oluyor?

Türkiye'deki referandumdan siz ne?

Hasta adam dedikleri Türkiye'yi bir türlü gömüp başına taş dikemediler. Bu ülkenin yeniden dirilişini görmek onlara acı veriyor.

Yıllarca AB kriteri deyip dayattıkları ne varsa şimdi hepsini ayaklar altına aldılar.

16 Nisan bir bitsin. Oturup masaya konuşağız. Bu böyle yürümez. Hüseyin Kurt kardeşimizin hesabını soracağız.

Oradaki vatandaşım ayrıca senin de vatandaşın ata ite nasıl ezdirirsin ? Bunlar da merhamet yok, vicadan yok . Bunların elinde silah yok sadece Türk bayrağı var. Bu Avrupa 2. dünya savaşının ırkçı faşist Avrupasıdır. Bu Avrupa Ortaçağ'ın Müslüman Türk düşamnı Avrupasıdır.

BAMBAŞKA BİR TÜRKİYE DOĞACAK

Diyanet İşlerinin imamlarına, Milli Eğitim Bakanlığı'nın öğretmenlerine tahammül edemediler. İmamlara, öğretmenlere ajan muamelesi yapıyorlar. Ajan terörist saklanıyor 1 ay. Merkel, onu bırakmamızı istiyor. "Bizde yargı bağımsızdır, bırakamayız" dedim. 4 bin 500 terörist dosyası nerede? Kaç yıl oldu vereli? "Yargı" dedi. "Bizde de yargı kusura bakmayın" dedim. Araplar, "Men dakka dukka" der, siz vurdunuz mu biz de vururuz. Siz nasıl davranırsanız biz de öyle davranırız. Ajanlık yapan hiçbir Avrupalı'ya izin verilmeyecek ülkemizde. AB üyelik süreciymiş. Şuymuş, buymuş, bizi hiçbiriyle tehdit edemezsiniz. Biz 7 düvelin en modern ordularına boyun eğmemiş bir milletiz. 16 Nisan'da yeni sisteme geçelim çok daha farklı bir Türkiye doğacak."

 

 

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑