parkinnn

Güncel

Fatih Devlet Hastanesi CİMER'lik oldu

Özellikle pandemi sürecinde şikayetlerin odak noktası haline gelen Fatih Devlet Hastanesi'nde vatandaşlara ilgi gösterilmediği, hasta odalarında düzenli temizlik yapılmadığı ifade ediliyor.

23 Aralık 2020 Saat: 15:18
Fatih Devlet Hastanesi CİMERlik oldu
Fatih Devlet Hastanesi CİMER'lik oldu

 (Gül AKDEMİR/ GÖLGE) 

Gebze Fatih Devlet Hastanesi hakkında şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor. Özellikle pandemi sürecinde şikayetlerin odak noktası  haline gelen  Fatih Devlet Hastanesi'nde  vatandaşlara ilgi gösterilmediği, hasta odalarında düzenli  temizlik yapılmadığı ifade ediliyor.

Hastanede dertlerini analatacak bir yetkili bulamamanın çaresizliğini yaşayan hasta ve hasta yakınları sorunu CİMER'e kadar yansıtırken, Cumhurbaşkanı'ndan yardım istiyorlar. Sağlık Bakanlığı yetkililerini de göreve çağıran Gebzeli hasta yakınları '' Hastanede hijyen kuralları yok. Sağlam giren hasta çıkıyor. Hastalara da ilgi gösterilmiyor. Görevliler Covid'i bahane ederek uzaktan muayene ediyorlar veya gerçek teşhisi koymuyorlar. '' şeklinde dert yanıyorlar.

CİMER'E YAZMAK ZORUNDA KALDI

Diğer yandan aynı konulardan dert yanan hastanın oğlu Bahri Sönmez  isimli Gebzeli vatandaş çareyi CİMER'e yazarak bulmaya yöneldi. Sönmez, babası Cevat Sönmez'i Fatih Devlet Hastanesi'ne götürdüklerinde başına gelenleri Cumhurbaşkanlığı'na bildirdi. Bahri Sönmez şu şekilde dert yandı ; '' Pazartesi günü babam , ayakta kalp krizi geçirmiş olup en yakın özel hastaneye gitmek durumunda kaldım. Tekkikler yapıldıktan sonra anjiyo yapılması Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne sevkini  gerçekleştirdiler. Oraya gittiğimizde ise testleri verdikten sonra müşade odasına gitmemiz söylendi. Gittik ama içerisi hem kalabalık, hem de çarşafların durumu içler acısıydı. Böyle bir pandemi durumunda en kritik noktada olan kalp rahatsızlığından gelen babamı o geceden sabah 08.30'a kadar müşahade odasında , o kalabalığın içinde tuttular. Şikayetim böylesine yeni yapılmış ve büyük bir hastanenin acil müdahale bölgesinin bu kadar bakımsız olması, hastane hastalar için daha tehlikeli durumda. ''

HABERİN GALERİSİ Tüm Galeriler

Bahri Sönmez'in Cimer'e attığı mesaj.
Bahri Sönmez'in Cimer'e attığı mesaj.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑