parkinnn

Ekonomi

Garanti, Cumartesi Açılıyor

(Gölge) Gebze kamuoyunun yakından tanıdığı genç iş insanı Numan Hekim Karaman'ın ortağı olduğu yeni şirketi Garanti, 19 Şubat Cumartesi günü gerçekleştireceği resmi açılış için geri sayıma başladı.

17 Şubat 2022 Saat: 21:46
Garanti, Cumartesi Açılıyor
Garanti, Cumartesi Açılıyor

ÜÇ DALDA HİZMET VERECEKLER
Kocaeli'de de geniş bir kesim tarafından tanınan Mersinli iş insanı Mert Çalış ile güç birliğine giden Gebzeli Numan Hekim Karaman; medikal, basın ve otomotiv kollarında faaliyet göstereck olan Garanti şirketinin açılışına tüm Kocaeli halkını beklediklerini söylerken, '' Bizim için yeni olan üç sektörde çok iddialıyız. Donanımlı bir ekip oluşturduk. İşinin ehli bir kadromuz var. Özellikle medikal ve otomototiv sektöründe Garanti'nin adı tüketici için garanti olacak. Kısa süre önce Kocaeli İstiklal ismiyle girdiğimiz medyada zaten rüştümüzü ispat ettik. Şimdi Kocaeli'nden Türkiye'nin dört bir yanına Garanti şirketimizle hizmet vereceğiz. '' dedi.
GARANTİ İLE GARANTİLİ TİCARET
Karaman, iş ortağı Mert Çalış'ın da hizmet sektöründe çok deneyimli ve başarılı örnek bir isim olduğunu anlatırken , Çalış'ın Mersin'de kız öğrenci yurdu olduğunu, Keyfidem isimli restoranın sahibi olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi ; ''Yeteneklerimiz , Garanti şirketi çatısı altında buluştu. Ticarette sıfır hatasız, garantili alış veriş için Kocaelilileri açılışımıza bekliyoruz. Cumartesi günü Garanti Basın Medikal Otomotiv'in Dunlupınar Mahallesi Ankara Caddesi Numara 38 Kartepe'deki açılışında dostlarımızı aramızda görmek , bizlere güç verecektir.''

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑