Ana Manşet Reklam

Sağlık

Gebze’de Aile Hekimlerine Akılcı İlaç Eğitimi

Gebze’de Aile Sağlığı Merkezi’nde görev yapan tüm Aile Hekimleri katıldı.

29 Kasım 2019 Saat: 17:38
Gebze’de Aile Hekimlerine Akılcı İlaç Eğitimi
Gebze’de Aile Hekimlerine Akılcı İlaç Eğitimi

Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından 27-28 Kasım tarihleri arasında Gebze Sivil Toplum Merkezinde tam zamanlı düzenlenen “Antibiyotiklerin akılcı olarak kullanılması insanlık için hayati önem arz ediyor” isimli “Akılcı İlaç” eğitim programına Gebze’de Aile Sağlığı Merkezi’nde görev yapan tüm Aile Hekimleri katıldı.

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesinde görevli Akademisyen Prof. Dr. Emin Sami ARISOY’un eğitimci olarak katıldığı programın konuşmasında “Antibiyotiklerin akılcı olarak kullanılması insanlık için hayati önem arz ediyor. Vücudumuzda gerekli olmayan durumlarda kullandığımız gereksiz antibiyotikler ile dost mikropları da kökünden kazıyoruz. Bu da bağışıklık sistemimize büyük zararlar vermektedir. Sizlerinde yardımıyla gerçekleştireceğimiz örnek çalışmalar ile akılcı antibiyotik projesine önemli katkılar sunacağımıza inanıyorum. Böylesine önemli bir konuda, gerçekleştirilen özverili çalışmalardan dolayı başta Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan KADIOĞLU olmak üzere Eczacılık Birim Sorumlusu Rabia YAĞMUR’a ve Basın İletişim Danışmanı Halil BEŞER’e teşekkürlerimi sunarım.”dedi.

Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan diğer açıklamada ise “Akılcı İlaç” konusunda yapılan çalışmaların periyodik aralıklarda devam edileceği bildirildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑