Güncel

Gebze DSM 'den madde bağımlılığı ile mücadele

Gebze Denetimli Serbestlik Müdürlüğünün hazırlamış olduğu ''Aile Her Şeydir '' konulu madde bağımlılığı ile mücadele projesinin ''Manevi Değerler'' başlıklı Semineri 17/05/2022 tarihinde Çayırova Yavuz Sultan Selim Camii Toplantı Salonunda Saat 14.30

18 Mayıs 2022 Saat: 19:09
Gebze DSM den madde bağımlılığı ile mücadele
Gebze DSM 'den madde bağımlılığı ile mücadele
Seminere Gebze Denetimli Serbestlik Öğretmeni Emin YEŞİLYURT, Gebze Denetimli Serbestlik Manevi Rehberi Abuzer ÜÇTAŞ ve Çayırova İlçesi Din görevlileri katılım sağladı.
Gebze Denetimli Serbestlik Öğretmeni Emin YEŞİLYURT programdaki konuşmasında; ''Toplum nezdinde önemli bir yere sahip olan Din görevlilerimizin de madde bağımlılığı ile mücadele hususunda bilgilendirilmesi ve hem de katkısı olacağı düşüncesi ile onlarla işbirliği içinde bu çalışmayı yapmayı umut ediyoruz. ''Aile Her Şeydir'' projesinin ''Manevi Değerler'' konulu semineri ile toplumun her katmanına ulaşılarak gerekli bilgilendirme çalışmalarının yapılması gerekmektedir. '' dedi.
Gebze Denetimli Serbestlik Manevi Rehberi Abuzer ÜÇTAŞ ise konuşmasında; ''Din görevlilerini ve kur'an kurslarında eğitim gören yetişkinleri de madde bağımlılığı ile mücadele çalışmaları kapsamında bilgilendirileceğiz ve verilen seminerlerde her türlü manevi katkıyı sunacağız. '' dedi.
Seminerde; Projenin tanıtımı, madde bağımlılığı hakkında sunum ve YEDAM'ın tanıtımı ve çalışmaları hakkında bilgilendirme yapıldı. Katılımcıların görüş ve önerileri soru- cevap şeklinde alındı ve yoğun katılımla seminer sonlandırıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑