Ana Manşet Reklam

Ekonomi

GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. HALUK GÖRGÜNE’ E ZİYARET

Gebze Genç Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı A. Lokman Kılıç, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cihan Çeliker ve Yönetim Kurulu Üyeleri Haluk Koca, Murat Ergun , Tunay Kafkaslı Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk G

19 Mayıs 2016 Saat: 10:27
GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. HALUK GÖRGÜNE’ E ZİYARET
GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. HALUK GÖRGÜNE’ E ZİYARET

Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün ; adını Gebze’ den alan bir  Üniversite olarak amaçlarının Gebze’ yle bütünleşmek olduğunu , üniversite olarak gençlerle, genç  girişimcilerle, sanayici ve üreticelerle bir araya gelerek yeni araştırmalar ve ar-ge ler  yaparak ülkemiz teknolojisine ve ekonomisine katkılar verme hedeflerinde olduğunu söyledi.

Gençsiad Başkanı A. Lokman Kılıç ise ; Göreve geldiğimiz günden bu yana kısa bir süre olmasına rağmen güzel işler yaptık. Amacımız genç , dinamik, ve Gebze’ ye gönül vermiş Yönetim Kurulu arkadaşlarımızla hem üyelerimize hemde bölge işadamlarına faydalı olabilmek adına elimizden geleni yapacağız.

Gebze’ nin hepimizin olduğunu ve yapılacak bir şey var ise bu yükü bir kişiye bırakmadan hep beraber elimizi taşın altına koymaya hazırız. Bu amaçla  yeni hizmet binamızın  açılışıyla bunun startını verdik, ilk olarakda 24 Mayıs Salı günü ‘’Aile Şirketlerinin Dünü , Bugünü ve Yarını’’ konulu konferansımızla başlıyoruz ve  tabii olarakda Gebze Teknik Üniversitesinden de destek alarak eğitim , seminer ve konferaslarla Gebze’ yi bilgilendirmeye devam edeceğiz, dedi.

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑