parkinnn

Siyaset

Gebze'de dengeler değişiyor

Ülkücü camianın etkin ismi Yüksel Ercan'ın İYİ Parti'ye katılması büyük yankı yaptı.

16 Şubat 2022 Saat: 09:42
Gebzede dengeler değişiyor
Gebze'de dengeler değişiyor

Bir süre önce İYİ Parti saflarına katılan deneyimi siyasetçi Yüksel Ercan'ın, bölgemizde siyasi dengeleri değiştirmeye başladığı , özellikle Gebze'de milliyetçi tabanının kendisiyle hareket etme yolunda olması dikkat çekiyor.
USTALIK DÖNEMİNİ YAŞIYOR
Ülkücü camiada etkin isim olan ve uzun yıllardır Kocaeli genelinde siyaset yapan Yüksel Ercan, son 5 yıldır “ Ustalık dönemini” yaşıyor. Kendi ismini taşıyan Yüksel Ercan Medya Grubu yöneten Ercan, bir taraftan da siyaset yolu ile topluma faydalı olmanın mücadelesini veriyor.
Siyasi gözlemciler, siyaset adamı Yüksel Ercan'ın geçmiş yıllarda MÇP ve MHP'de uzun yıllar Gebze İlçe Başkanlığı, belediye meclis üyeliği görevlerini başarıyla yerine getirirken çok geniş bir tabana sahip olduğunu , 2023 seçimlerinde ise Ercan faktörünün başta Gebze bölgesi olmak üzere Kocaeli'nde dengeleri değiştirebileceğini ileri sürüyorlar.
2012 yılında MHP genel başkan adaylığı sırasında Nusret Acur ile birlikte Koray Aydın’ın en yakınındaki isimlerden birisi olan ve tüm Türkiye’yi dolaşan Yüksel Ercan’ın yolu geçtiğimiz yıllarda yeniden Koray Aydın ile kesişti. İYİ Parti Gebze ilçe başkanlığının üyesi olan Yüksel Ercan, şu sıralar siyasetteki bilgi ve tecrübesini partililer ile paylaşıyor.
AĞABEY OLARAK GÖRÜLÜYOR
İYİ Parti teşkilatlarının büyük büyük bir çoğunluğunun “Ağabey” olarak gördüğü Yüksel Ercan, bir taraftan da üyesi olduğu Rotasızlar Seyahat Grubu vesilesi ile Gebze’yi Türkiye’ye tanıtıyor.
2 Yıl önce kurulan ve bünyesinde Yüksel Ercan,Nusret Acur, Birol Elüstü, Aydemir Özcan, Özhan Öztürk, Burak Aytaş, İsmail Nazlı ve Güven Altay gibi Gebze'nin etkin isimlerinin bulunduğu Rotasızlar Seyahat Grubu yurt içi ve yurt dışı gezileri dolayısı ile tüm Türkiye tarafından ilgi ile takip ediliyor.
2023 yılında ya da, daha erken yapılacak bir genel seçim ile ilgili henüz erken olmakla beraber Yüksel Ercan’ın milletvekili adaylığı için başvuracağı kamuoyu tarafından dillendiriliyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑