Ekonomi

Gebzeli firmaya ödül

Otomotiv devi Honda,  Gebze fabrikasında üretilen modellerinde kullandığı çok kritik şasi parçalarının üretimini tam zamanında ve istenen kalitede ürettiği için, Datatech Şirketler Grubu bünyesindeki Toksan Otomotiv A.Şye, Tedar

3 Haziran 2017 Saat: 16:01
Gebzeli firmaya ödül
Gebzeli firmaya ödül

Otomotiv devi Honda,  Gebze fabrikasında üretilen modellerinde kullandığı çok kritik şasi parçalarının üretimini tam zamanında ve istenen kalitede ürettiği için, Datatech Şirketler Grubu bünyesindeki Toksan Otomotiv A.Ş'ye, "Tedarikçi Özel Ödülü" verdi.

1996 yılında temeli atılan 1997 yılında üretime başlayan Honda Türkiye Fabrikası'nın 20. yılı sebebiyle fabrika binasında tören düzenlendi. Törene Honda Motor Avrupa Başkanı Katsushi Inoue ve Honda İngiltereFabrikası Başkanı Soichi Yamamoto da katıldı. Fabrikada üretilen 300.000'nci aracın banttan indirildiği törende, Datatech Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Toksan Otomotiv A.Ş'ye, Hondamodellerinde kullanılan çok kritik şasi parçalarını tam zamanında ve istenen kalitede ürettiği için, "Tedarikçi Özel Ödülü" ödülü verildi.

Ödülü teslim alan Neslihan Küçükoğlu Demirtaş, geçen yıl içinde Toksan Otomotiv A.Ş'nin Gebze Fabrikası'nda Honda için tam otomasyona sahip özel bir üretim hattı kurduklarını söyledi.

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑