Ana Manşet Reklam

Ekonomi

GENÇSİAD KENDİNE YAKIŞIR AÇILIŞ YAPTI

Gebze Genç Sanayici ve İş Adamları Derneği (GENÇSİAD) gerçekleştirdiği açılış töreni ile yeni yerinde faaliyetlerini sürdürecek.

15 Mayıs 2016 Saat: 13:35
GENÇSİAD KENDİNE YAKIŞIR AÇILIŞ YAPTI
GENÇSİAD KENDİNE YAKIŞIR AÇILIŞ YAPTI

Dilovası Kaymakamı Hulisi Şahin, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Gebze Ak parti İlçe Başkanı Hasan Soba, Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Kılıç, Dilovası Ak Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut’un yanı sıra bir çok STK Temsilcisi ve Gebzeli İşadamının katıldığı GENÇSİAD’ın yeni yerinin açılış töreninde dualarla kurdele kesildi.

DAHA DA GÜÇLENECEĞİZ

Davetlilere yönelik bir selamlama konuşması yapan GENÇSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Kılıç, “"Gebze Türkiye´nin en önemli sanayi merkezi.  Gündüz nüfusu 1 milyon civarında ve Türkiye´nin ekonomisine yüzde 20´lere varan bir katkı sunuyor. Böyle bir kent merkezinde güçlü bir STK´ya gereksinim var. GENÇSİAD bu anlamda  güçlü bir STK olarak varlığını ortaya koyacaktır. Yeni yerimizde çok önemli proje ve eğitimlere de adım atmaya devam edeceğiz."dedi. Kılıç’ın ardından derneğin onursal Başkanı Muzaffer Koşan’da, “GENÇSİAD sadece Gebze’nin değil Türkiye’nin birçok yerinden işadamı ve sanayici üyesini barındıran bir dernektir. Kuruluşunu yaptığımız günden bu güne hep ivmesini artırmıştır. Yeni yönetimdeki genç arkadaşlarım bayrağı daima yukarıya taşıyacak niteliktedir.”dedi.

GEBZE TURİZM KENTİ ÖZELLİĞİ DE TAŞIYACAK

Açılış töreninde Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’da bir konuşma gerçekleştirdi. Toltar konuşmasında, “Sanayinin merkezi olan bir kentte GENÇSİAD gibi çalışmalarına yakından tanık olduğumuz derneğimizi hep takdir ettik. İnşallah yeni yerinde bu performansları artarak devam edecektir.”dedi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ise, “Anadolu’nun kapısı, havalimanının dibinde, denizyolları ile bağlantısı ve limanları olan dört lastikle kim nereye giderse gitsin geçmek zorunda olduğu bir kentte yaşıyoruz. Çağdaş, yaşanabilir marka bir kent olma yolunda ilerleyen Gebze için herkesin elini taşın altına koyduğunu ben biliyor ve görüyorum. Bundan sonra Fatih Sultan mehmet’in otağı ile, Osman Hamdi Bey’in müzesi ile kervansaray ve külliyesi ile Eskihisar Kalesi ile Gebze turizm ile de adını andıracaktır.”dedi.

 

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑