Ana Manşet Reklam

Güncel

Genel Sekreter Bayram’a ziyaretler sürüyor

Genel sekreter İlhan Bayram STK temsilcileri, siyasiler ve bürokratları makamında ağırlamaya devam ediyor

25 Temmuz 2017 Saat: 11:24
Genel Sekreter Bayram’a ziyaretler sürüyor
Genel Sekreter Bayram’a ziyaretler sürüyor

Genel Sekreter Bayram’a ziyaretler sürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda Kocaeli Gönüllü Kültür Teşekkülleri, Kocaeli Rizeliler Derneği Başkan ve yöneticileri, KBB Türk Tasavvuf Musikisi Korosu Şefi Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi, eski belediye başkanlarından Halil Vehbi Yenice, Mehmet Akif Ersoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği ve yönetimi Bayram’a ziyarette bulundu.

 

DAHA GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPACAKTIR

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine getirilen İlhan Bayram’a ilçe belediye başkanları, bürokratlar, siyasi parti temsilcileri, basın mensupları ve sivil toplum kuruluşlarının hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda Kocaeli Gönüllü Kültür Teşekkülleri Dönem Sözcüsü Şahin Yaşlık ve yönetim üyeleri Bayrama hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Şahin Yaşlık, “İlhan bey İSU’da Genel Müdürlük görevini yürüttüğü sırada kurumun kalitesini arttırmak ve daha ileriye götürmek amacıyla birçok yeniliğe ve güzel işlere imza attı. Eminim ki Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevinde de güzel çalışmalar yapacaktır” diyerek Bayram’a yeni görevinde başarılar diledi.

 

AKDEMİSYEN VE SİYASETÇİLER

İlhan Bayram’ın tebrik ziyaretleri kapsamında makamında ağırladığı isimlerden birisi de Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi oldu. Prof. Dr. Turabi, Genel Sekreterlik görevine getirilen İlhan Bayram’a yeni görevinde başarılar dilerken, Kocaeli Büyükşehir Belediyesine her anlamda büyük katkıları olacağını belirtti. Bayram’a hayırlı olsun ziyaretine gelen bir diğer isim de eski belediye başkanlarından Halil Vehbi Yenice oldu. Yenice, ziyarette yaptığı konuşmada Bayram’a hayırlı olsun dileklerini iletirken sözlerine şöyle devam etti: “İlhan Bey İSU’da kent adına devrim niteliği taşıyan alt yapı çalışmalarına imza attı. Büyükşehir Belediyesi’nde de bu çalışmalarını sürdüreceğine eminiz.”

 

KOCAELİ RİZELİLER DERNEĞİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine getirilen İlhan Bayram’a Kocaeli Rizeliler Dernek Başkanı ve yönetimi hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Genel Sekreterlik görevinin hayırlı olmasın dileyerek sözlerine başlayan Rizeliler Derneği Başkanı Osman Çakır, Genel Sekreter Bayram’ın İSU’daki önemli projeleri ile başarısını ispat ettiğine dikkat çekerek Büyükşehir Belediyesi’ndeki görevinde de bu başarısının devam edeceğini belirtti. Bayram’a yeni görevinde başarılar ziyaretinde bulunan Mehmet Akif Ersoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile BirliğiŞener İnce ise ‘’ Genel Sekreterlik görevinizde başarılar dilerim. Ülkemiz ve kentimiz için hayırlı olsun’’ dedi.

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑