Ana Manşet Reklam

Güncel

Gıda Toptancılar Sitesi’nin yolları asfaltlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 42 Evler’de yer alan Gıda Toptancılar Sitesi’nin yollarını yeniledi.

24 Temmuz 2017 Saat: 12:34
Gıda Toptancılar Sitesi’nin yolları asfaltlandı
Gıda Toptancılar Sitesi’nin yolları asfaltlandı

Gıda Toptancılar Sitesi’nin yolları asfaltlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki yolları yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, yıpranan yolları elden geçirerek ulaşıma uygun hale getiriyor. Bu kapsamda 42 Evler Mahallesi’nde yer alan Gıda Toptancılar Sitesi’nin yolları yenilendi.

 

ARA YOLLAR YENİLENDİ

Yosun Sokak üzerinde yer alan doğu kısımdaki Gıda Toptancılar Sitesi’nin içindeki yaklaşık 300 metrelik yol bölümü asfaltlanarak yenilendi. Toptancılar Sitesi esnafları yolun araçların yoğun kullanımı nedeniyle bozulduğunu, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin de sorunlarına çare olduğunu ifade etti. Toptancılar esnafı, yollarının asfalt ile kaplanarak vatandaşlara hizmetlerini daha elverişli şekilde yürüttüklerinin altını çizdi.

 

BİN 400 TON SICAK ASFALT

42 Evler Mahallesi’nde yer alan Gıda Toptancılar Sitesi’nde hayata geçirilen asfaltlama çalışmasında bin 440 ton sıcak asfalt kullanıldı. Hasar görmüş yolların asfaltlanması ile esnaf rahat bir nefes aldı Öte yandan Gıda Toptancılar Sitesi’nin batıda yer alan diğer bölümünün yolları da önümüzdeki günlerde asfaltlanacak.

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑