parkinnn

Güncel

GKM'DE SAĞLIK KONFERANSI

Gebze Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Dr. Serkan Karaismailoğlu “Beyinde Ararken Bağırsakta Buldum” konulu bir konferansta Gebzelilerle bir araya geldi.

15 Aralık 2017 Saat: 12:13
GKMDE SAĞLIK KONFERANSI
GKM'DE SAĞLIK KONFERANSI

Gebze Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Dr. Serkan Karaismailoğlu “Beyinde Ararken Bağırsakta Buldum” konulu bir konferans gerçekleştirdi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker katılımcılara kültür-sanat etkinliklerine olan ilgi ve katılımlarından ötürü teşekkür etti. 15 Temmuz Milli İrade Kent meydanında bulunan kültür merkezi salonunda gerçekleşen sağlık konferansının ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yanı sıra belediye başkan yardımcısı Sadık Albayrak, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda Gebzeli katıldı.

SİZLER BİZİM İÇİN DEĞERLİSİNİZ

Programın açılışında kısa bir selamlama konuşması gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Gebze artık her anlamda gelişen ve büyüyen bir şehir haline geldi. Bu anlamada şehir kültürünün oluşabilmesi için kültür-sanat etkinlikleri büyük önem taşıyor. Gebze Belediyesi olarak anne olma sıfatı ile kadınlarımızın gelişimlerine büyük önem veriyoruz. Çünkü sizler toplumun gelişmesinde çok önemli bir role sahipsiniz. Ailenin gelişmesi çocuklarımızın iyi yetişmesi sizlerin kendiniz iyi yetiştirmenizle alakalı. Bu sebeple sizler bizler için çok değerlisiniz. Ben hepinize kültür-sanat etkinliklerine gösterdiğiniz ilgi ve katılım için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Başkan Köşker konuşmasının ardından konferansı verecek olan Dr. Serkan Karaismailoğlu’na tablo hediye etti.

İNSAN 35 TİRİLYON HÜCREDEN OLUŞUYOR

Dr. Serkan Karaismailoğlu, “ insan derisinin altında birbirinden farklı birçok organdan meydana geliyor. Bunun yanında insanın en küçük yapısı olan 35 trilyondan oluşan hücrelerden oluşuyor. Biz göremiyoruz ama vücudumuzda çok fazla mikro organizma yaşıyor. Mikro organizmaları biz hep kötü olarak görürüz ama aslında bizler için çok fazla iş yapıyorlar. İnsanın sadece bağırsaklarında 40 triyon mikro organizma yaşıyor. O zaman şunu sorma gerekiyor bu beden benim mi? Çünkü beni ben yapan hücre sayısı 35 trilyon sadece bağırsaklarımda yaşayan mikro organizma 40 trilyon. Yeni dönemde gördük ki birçok davranışın ve özelliğin sebepleri işte bunlar” ifadelerini kullandı.

KİTAPLARINI İMZALADI

Dr. Serkan Karaismailoğlu konferansında izleyicilerden sorularda alarak izleyicilerin sorularını cevaplandırdı. Gebzelilere farklı bir sağlık konferansı deneyimi yaşatan Dr. Serkan Karaismailoğlu programın sonunda sevenleri için kitaplarını imzaladı. Gebze Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri “Bir Yer Bir Nesne Bir Fiil” adlı tiyatro gösterisi ile devam edecek. Tiyatro Retorik oyuncularının sahneleyeceği oyun 16 Aralık Cumartesi günü saat 19:30’da başlayacak. Katlımın ücretsiz olacağı etkinliğe tüm Gebzeliler davetli.

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑