parkinnn
Göksel ERKILIÇ
Göksel ERKILIÇ

KÖPEK SAHİBİ

4 Mart 2020 Saat: 12:03

Ben açıkçası bazı köpek sahiplerinden hiç haz etmem. Zor zapt ettiği kocaman köpeğinden korktuğumda bana trip atıyorlar. “Benim köpeğim uysaldır, bir şey yapmaz” derler ya da der gibi bakış atarlar. Tamam, belki de doğru söylüyorsun da sen neden uysal değilsin! Bazıları da size zorla sevdirtmek isterler. “Sev, ısırmaz abisi” derler. Isırıp ısırmaması konusunda merak sahibi değilim ve de onun abisi falan değilim!

            Bilinmiş bir inancımız vardır, “Ne kadar korkarsanız korkun, köpek saldırdığında bunu pek belli etmeyin. Öylece sakin durun, o havlar havlar gider”. İnanın bunu çok denemek istedim, fakat bu bence hiç kolay olmuyor. Düşünsenize sakince karşısında duruyorsunuz ve ona “hayırdır birader birine mi benzettin?” diyorsunuz ve köpek şaşırıp kalıyor.

            Köpek sahipleri de yolda karşılaşınca birbirlerinin köpeklerinin cinslerini merak ederler. Bunun yanıtlarını alınca da, “Tüh be çiftleştiremeyeceğiz” der bir taraf. Ne tuhaf bir durumdur. Durup dururken ne diye çiftleşsinler ki zaten? Bir de bunun tam zıttı vardır. Bunlar da hayvanlarını diğer hayvanlarla kavga ettirmeye bayılırlar. İki köpekte erkekse hemen birbirlerinin üzerine salarlar. Neden kardeş kardeş geçinmelerine müsaade etmezler, onu anlamış değilim.

            Bazıları da köpeklerinin kulaklarının ve kuyruklarının uçlarından keserler. Sorduğunuzda size, “azman olsun diye kestim” derler. Bunlara vereceğim cevap tabi ki buraya yazılacak türden olmadığı için burada kesiyorum.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Yazıya Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları

HEP BERABER SÖYLÜYORUZ!19 Mart 2024 Saat: 14:54
NE OLUR SUSMA!16 Şubat 2024 Saat: 11:11
AMAN YAZAR DEĞMESİN4 Ocak 2024 Saat: 14:31
DİL EROZYONU29 Eylül 2023 Saat: 14:03
ŞANSA BAK!23 Ağustos 2023 Saat: 17:52
Tüm Yazıları
Yukarı ↑