parkinnn

Yaşam

Gölcük İcadiye Köy yolu güvenli hale getiriliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, göçme tehlikesine karşı Gölcük ilçesi İcadiye köyünün giriş kısmındaki beton yolun yanına taş duvar inşa ediyor.

7 Aralık 2019 Saat: 10:43
Gölcük İcadiye Köy yolu güvenli hale getiriliyor
Gölcük İcadiye Köy yolu güvenli hale getiriliyor

Kocaeli genelinde yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, kırsal bölgelerdeki yolların güvenliğini de ihmal etmiyor.. Çalışmalar kapsamında Gölcük ilçesi İcadiye köyünün giriş kısmındaki beton yolda göçmelerin meydana gelmemesi için taş duvar inşa ediliyor. İnşa edilen taş duvar ile beton yolun bozulmasının ve herhangi bir göçüğün oluşmasının önüne geçiliyor.

 

GÖCÜK OLUŞMASININ ÖNÜNE GEÇİLİYOR

Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan çalışma doğrultusunda İcadiye köyünün giriş kısmına 100 metre uzunluğunda taş duvar inşa ediliyor. Ekiplerin özverili çalışmaları ile yolun eğimli olan kısmında çalışma yapılıyor. Taş duvar inşasının kısa sürede bitirilmesi hedefleniyor.

 

GÜBENLİK ÖN PLANDA

Ulaşım projelerine büyük önem veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezleri kadar köy yolların da özen gösteriyor. Alt yapı ve diğer doğal nedenlerden dolayı bozulan yolların bakım, onarım ve yenileme çalışmaları tüm ilçe köy yollarında aralıksız sürüyor. Yol inşasının yanı sıra Büyükşehir Belediyesi, özellikle kırsal kesimlerdeki yollarda, yol güvenliğine önem veriyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑