Ana Manşet Reklam

Spor

Gözler Recep Avcı'da

GÖLGE- Gebzespor'u içinde bulunduğu çıkmazdan kurtarmak için gözlerin çevrildiği Recep Avcı, bugün destekçileriyle bir araya geliyor.

5 Aralık 2019 Saat: 14:10
Gözler Recep Avcıda
Gözler Recep Avcı'da

Gebzespor Taraflarlar Derneği Başkanı,iş insanı Recep Avcı, taraftarların yoğun baskısı üzerine kulüp başkanlığına bakarken , aday olup olmayacağına bugün karar verecek. Bu akşam saat 19.55'de Gebze Antik Cafe'de desteekçileriyle basının karşısına çıkacak olan Avcı'nın adaylık açıklamasını da bu akşam resmen açıklaması bekleniyor.

Taraftarlardan ve Gebzelilerden de başkan olması yönünde yoğun baskı gören Recep Avcı : ''Gebzespor'a sahip çıkmak her Gebzelinin asli görevidir. Hep birlikte elimizi taşın altına koyup mor menekşeyi kurtarmalı ve hak ettiği parlak gönderine geri döndermeliyiz. '' diyor.

Diğer yandan sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Avcı şu görüşlere yer verdi ve Gebzespor taraftarlarını toplantıya davet ett. AÇIKLAMA YAPTI ''Değerli Gebzespor camiası , kulübümüzün içinde bulunmuş olduğu durumu değerlendirmek ve Gebzespor kulübü başkanlığı adaylığımız için ben ve yönetim kurulum yarın akşam (bugün) kuruluş yıl dönümü tarihi olan 19:55 de, taraftarlarımız ve tüm Gebzesporlular karşısında Gebze Antik Cafe'de yönetim kurulumuzla birlikte bir basın açıklaması yapacağız . Camiamıza gönül vermiş tüm Gebzesporluları aramızda görmekten mutluluk duyarız.''

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑