Ana Manşet Reklam
Gül AKDEMİR
Gül AKDEMİR

Güzel gel, sağlıklı gel 2022

30 Aralık 2021 Saat: 20:22

Son iki yıldır ne acı, ne felaketlerle dolu günler geçirdik... Oysa ne büyük umutlarla girmiştik her yeni bir yıla . ''Her yeni yıl taze başlangıçtır'' diyerek kapımızı sonuna kadar açmıştık 2021'e.. Herkesin kendine göre bir hayali vardı, beklentisi vardı 2021'den. Fakat umutlarımızı söndüren kara bir yıl olarak geride bırakıyoruz bugün.
2020-2021 felaket yıllarıydı. Hatırlamak bile istemeyeceğimiz bir yıllar. Covid-19 ile tanıştık baharın başında. Başımıza bela oldu sonrasında ve hala daha olmaya devam ediyor.
Ya kadın cinayetleri…Kadına şiddet. Sokakta, cadde de, belki de hiç bilmediğimiz pek çok evde kadınlara şiddet uygulanmıyor mu? Toplumun temel direği olan kadınlarımız değil midir? 2021'i bundan dolayı hatırlamak bile istemeyeceğimden emin olabilirsiniz.
Dünya'yı kasıp kavuran Pandemi umarım bir daha çıkmaz karşımıza ve bir an önce ülke, dünya normal haline geri döner. Bugün yılın son günü. Umudumuz, ümitlerimiz yeni yıldan yana. Herşeye rağmen yine iyimserim. 2022'nin maskesiz günler olacağı, çalışanın hakkını alın teriyle alacağı, insanların yüzünün güleceği hissi var içimde, doğrusu temennim de bu.
Umarım hepimiz için, bölgemiz ve ülkemiz için taze bir başlangıç olsun 2022.
Hastalıkların toprağa gömüldüğü, kadınlara şiddetin son bulduğu, insanca yaşamın adil ve eşit hüküm sürdüğü yıl olsun 2022. Size ve sevdiklerinize, güzel insanlara ve hayata güzel bakan herkese sağlık , mutluluk, başarı getirsin yeni yıl. Riyasız, dürüst, barış ve dostluk dolu yeni yıllara. Hayatınız hep sağlık dolsun, 2022 hepimize çok iyi gelsin.
Ve bir kaç önerimi de dillendirmek istiyorum ; Çevrenizdekiler ne der diye yaşamayın. Karşınızdakiler kırılır diye söylemek istediklerinizi yutmayın. Kıymetinizi bilmeyenlerden uzak durun, size değer vermeyenlerden kaçın, nankörler varsa çevrenizde atın gitsinler, size hep iyi gelenlerle dost olun. İyi düşünün iyi olsun.
Yeni yılınız kutlu olsun.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Yazıya Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları

8 Mart ve Bizler.!8 Mart 2024 Saat: 16:49
Siyasette kadının yeri16 Şubat 2024 Saat: 14:05
Adaylara bir proje önerim var3 Ocak 2024 Saat: 16:35
Cumhuriyet Kadınları27 Ekim 2023 Saat: 18:56
Doğa intikamını alıyor...16 Eylül 2023 Saat: 22:45
Tüm Yazıları
Yukarı ↑