Ana Manşet Reklam

Güncel

Gültekin Şenel çok heyecanlı

Gümüşay Grup ve EFORA İnsan Kaynakları firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Şenel'in oğlu Gürsel, Fatma Betül ile dünya evine girmeye hazırlanıyor.

3 Temmuz 2020 Saat: 13:20
Gültekin Şenel çok heyecanlı
Gültekin Şenel çok heyecanlı

Gebze Kent Konseyi eski Başkanı Gültekin Şenel'in oğlu Gürsel Şenel mutluluğa ilk adımını atıyor.  İş ve siyaset dünyasının tanınmış ismi   Gümüşay Grup ve EFORA İnsan Kaynakları firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Şenel'in oğlu Gürsel, Fatma Betül ile dünya evine girmeye hazırlanıyor.

 Züleyha - Gültekin Şenel çiftinin oğulları Gürsel ile Süheyla - Lütfi Yalçın çiftinin kızları Fatma Betül, 5 Temmuz 2020 Pazar günü saat 19.00 - 23.00 arasında Gebze Doğa Çiftliğinde gerçekleşecek düğün merasimi ile dünya evine girecekler.

Gebze Kent Konseyi eski Başkanı Gültekin Şenel'in oğlunun düğün töreni bölgemiz iş ve siyaset dünyasının seçkin isimlerini biraraya getirecek. Covid19 sebebiyle tüm güvenlik tedbirlerinin alındığı bir açık hava kır düğünü alanı olan Doğa Çiftliği'nde gerçekleşecek olan düğün merasiminin heyecanı şimdiden tüm Şenel Ailesini sarmış durumda. Bizlerde Gölge  Medya Ailesi olarak Şenel ve Yalçın Ailelerini şimdiden kutluyor genç çifte mutluluklar diliyoruz.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑