parkinnn

Güncel

AK PARTİ DİLOVASI KADINLARLA BULUŞTU

AK Parti Dilovası Seçim Koordinasyon Merkezi’nin hazırlamış olduğu program doğrultusunda Ak Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Cemil Yaman, Ak Parti Dilovası İlçe Kadın Kolları'nın düzenlemiş olduğu Cumhuriyet Mahallesi sakinleri ile

8 Ekim 2015 Saat: 18:12
AK PARTİ DİLOVASI KADINLARLA BULUŞTU
AK PARTİ DİLOVASI KADINLARLA BULUŞTU

AK Parti Dilovası Seçim Koordinasyon Merkezi’nin hazırlamış olduğu program doğrultusunda Kürtünlüler Derneğinde ki Kadın Kolları Üyeleri ile yapılan toplantıya Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Cemil Yaman, Ak Parti SKM Başkanı Mahmut Kocabay ve Yönetimi, Ak Parti Dilovası İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve Kadın Kolları Üyeleri katıldı.

Açılış Konuşmasını yapan Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, “Kadın kollarımızla birlikte düzenlediğimiz bu buluşma, Ak Parti’nin Türkiye’deki kucaklaşmasının tezahürüdür. Dilovası her zaman ülke menfaati, memleket menfaati neyi gerektiriyorsa gereğini yapmıştır. Dilovalı hemşerilerimiz geçmişte olduğu gibi Ak Parti’ye yine destek verecektir.” dedi.

Kadın Kollarının desteği ve çabaları ile Türkiye'nin tekrar yükseleceğini belirten Ak Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Cemil Yaman, "Dilovası’nda yaşanan değişim ve gelişimi hepimiz görüyoruz İlçemizde ki gelişmelerde Kadın vatandaşlarında katkısı var. İlçemiz için Ak Parti Dilovası Kadın Kolları’nın yaptığı çalışmaları da görüyorum ve takdir ediyorum. 1 Kasım Genel Seçimlerinde Kadın Kollarımızın desteği ve çabaları ile Ülkemiz Ak Parti ile yeniden yükselişe geçecektir.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, kadınların çalışmalarının göz ardı edilmeyecek bir emek olduğunu ve büyük önem arz ettiğini belirterek, ''Bu noktada verilen sözler yerine getirilecek. Seçim beyannamesinde yer alan başladığımız ve başlayacağımız projeler ile Dilovası'nı geleceğe taşıyacağız. Bu çalışmaların tamamlanmasından sonra Dilovası’nın kat ettiği gelişmelerin gözle görülebilir bir hal alacak. Çevre, kültür, sağlık, ulaşım ve eğitim alanlarında yaşanacak gelişmelerin Dilovası’nın dönüşümü noktasında çok büyük etkenler'' dedi.

1 Kasım seçimlerinin önemine dikkat çeken Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, “ Biz kadınlar bu ülkenin geleceğine sahip çıkacağız. Kapı kapı dolaşacağız, insanlarla temas kuracağız, yüreklerine dokunacağız ve derdimizi anlatacağız. Oynanan oyunları çok iyi biliyoruz ve biz yarınlarımıza sahip çıkacağız” ifadelerinde bulundu.

Konuşmaların ardından Kadın Kolları üyeleri ile  katılımcıların karşılıklı soru cevap eşliğinde toplantı devam etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑