parkinnn

Siyaset

Akbulut'tan Bayram mesajı

Ramazan Bayramı sebebiyle bir mesaj yayınlayan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut bütün hemşehrilerinin ve İslâm âleminin bayramını kutladı.

26 Temmuz 2014 Saat: 11:35
Akbulut'tan Bayram mesajı
Akbulut'tan Bayram mesajı
AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Akbulut; bayramların kırılan gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, kardeşlik duygularının geliştiği kültür ve inanç değerlerinin güç kazandığı özel günler olduğunu bildirdi.
DARGINLIKLAR UNUTULSUN, KARDEŞLİK GELİŞSİN
Başkan Akbulut, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, millet olarak, bayramların getirdiği kardeşlik, barış ve huzur ortamının değerini kavrayarak, iyiye ve güzele yönelmek gerektiğini belirtti. İnsanların hayatlarında hoşgörüyü egemen kılarak, her türlü dargınlık ve kırgınlıkları bir tarafa bırakıp kucaklaşmak gerekir diyen Akbulut, "Bayramlar kırılan gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, kardeşlik duygularının geliştiği, kültür ve inanç değerlerimizin güç kazandığı özel günlerdir. Bu bayramda nasıl ki annelerimizi, babalarımızı, eşimizi, dostumuzu unutmayacak, onların yanında olacaksak, aynı şekilde gazilerimizi, şehitlerimizi ve onların yadigârları çocuklarını, yetimlerimizi de unutmayacak, onların da yanında olacağız" dedi.
KARDEŞLERİMİZ İÇİN DUA EDELİM
İsrail’in Gazze’ye saldırılarını ve katliamlarını da kınayan Akbulut, “Yaşanan onca acıdan, onca ızdıraptan dolayı da yüreğimiz parçalanıyor, içimiz yanıyor. İsrail Gazze’yi kurşuna diziyor, mazlumların canını alıyor, sokakta çocukların kanını akıtıyor. Gazze’ye kara harekâtı yapan, canları alan, bedenleri tanımaz hale getiren İsrail zulmünü lanetliyoruz. İnşallah Ramazan Bayramı kanın durmasına vesile olur. Filistin ve Gazze’de ki kardeşlerimiz için dua edeceğiz

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑