parkinnn

Güncel

Ay ışığında sinema keyfi sürüyor

GÖLGE-Gebze’de ay ışığında sinema keyfi devam ediyor. Her yıl geleneksel olarak Gebze’nin tarihi mekanı Eskihisar Kalesi’nde düzenlenen Ay Işığında Sinema akşamları tüm hızıyla devam ediyor. Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen

22 Ağustos 2014 Saat: 19:09
Ay ışığında sinema keyfi sürüyor
Ay ışığında sinema keyfi sürüyor

GÖLGE-Gebze’de ay ışığında sinema keyfi devam ediyor. Her yıl geleneksel olarak Gebze’nin tarihi mekanı Eskihisar Kalesi’nde düzenlenen Ay Işığında Sinema akşamları tüm hızıyla devam ediyor. Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen ve gösterimdeki filmleri Gebzeli sinemaseverlerle buluşturan ay ışığında sinema akşamlarına Gebzeliler yoğun ilgi ve katılım gösteriyor.

Tarihi Eskihisar Kalesi’ni her akşam dolduran sinema tutkunları, açık havada film izleme keyfini aileleriyle ve arkadaşlarıyla birlikte yaşıyor. Gösterime giren ve izleyenler tarafından ilgi gören vizyondaki filmlerin açık havada Gebzelilerle buluştuğu sinema akşamları 25 Ağustos Pazartesi günü gösterilecek Kahraman İkili isimli sinema filmiyle sona erecek. Gebze’nin farklı noktalarından kalkan servislerle Eskihisar kalesine ücretsiz ulaşımın sağlandığı sinema akşamlarında Gebzeli sinema severler yarın akşam (23 Ağustos Cumartesi) Benim Dünyam isimli sinema filmi izleyebilirler. Filmlerin başlama saati ise 20.30.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑