Ana Manşet Reklam

Yaşam

Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Gülşah’ın sevinciyle mutlu olduk’’

Başkan Karaosmanoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın külliyeye davet ettiği 22 yaşındaki engelli Gülşah Yağmur Yazıcı’yı evinde ziyaret ederek sevincine ortak oldu.

10 Aralık 2016 Saat: 10:02
Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Gülşah’ın sevinciyle mutlu olduk’’
Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Gülşah’ın sevinciyle mutlu olduk’’

Doğuştan engelli 22 yaşındaki Gülşah Yağmur Yazıcı’nın bir gecede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resmini çizmesinin ardından kendisiyle telefonla konuşması üzerine yaşadığı sevince, Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da ortak oldu. Evinde ziyaret eden ve bilgisayar hediye eden Başkan Karaosmanoğlu, “Gülşah’ın sevinciyle mutlu olduk” dedi.

 

GÜLŞAH SEVİNCİNİ BAŞKAN KARAOSMANOĞLU İLE PAYLAŞTI

Derince Deniz Mahallesinde ikamet eden doğuştan engelli Gülşah Yağmur Yazıcı’nın evine konuk olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ailesiyle de bir araya geldi. Yaşanan süreci anne Sebahat Yazıcı’dan ve baba Şenol Yazıcı’dan öğrenen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gülşah’ın diğer resim çalışmalarını da görme şansı yakaladı. Bir gecede çok sevdiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resmini kendi imkânlarıyla çizen Serebral Palsi hastası 22 yaşındaki Gülşah Yağmur Yazıcı’yı tebrik eden Başkan Karaosmanoğlu, “Daha önceki yıllarda da evlerine ziyarete geldiğim Gülşah’ı çok seviyoruz. Kentimizde yaşayan engelli yavrularımızı fırsat buldukça ziyaret ediyorum. Onlara ve ailelerine yardımcı olmaya, yol göstermeye çalışıyoruz. Bu kardeşlerimiz bizim ve ailelerinin bereketidir” açıklamasını yaptı.

 

RABBİMİZİN LÜTFU VE HEDİYESİDİR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resmini tamamladıktan sonra sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmasının ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ilk olarak sosyal medya hesabından daha sonra da Gülşah’ın ailesi ve kendisiyle telefonla görüşmesi karşısında büyük sevinç yaşayan Gülşah, Başkan Karaosmanoğlu’nun evinde kendisini ziyaret etmesiyle de ikinci bir mutluluğu yaşadı. Başkan Karaosmanoğlu birliktelikte, “Halk ve inanç olarak bu kardeşlerimizi Allah’ımızın bir lütfu olarak görüyoruz. Engelli kardeşlerimize ne kadar değer verirsek huzurumuz ve bereketimiz o kadar güzel olur. Gülşah da bu güzelliklerden bir tanesidir. Bundan sonra da devamlı kendisiyle iletişimde kalacağımız ve fırsat buldukça kentimizi beraber gezeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

GÜLŞAH KIZIMIZI KISKANDIK

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ayrıca, Gülşah’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la olan telefon görüşmesi karşısında çok etkilendiğini de ifade etti. Türk Dünyası Belediyeler Birliği Yürütme Kurulu (TDBB) üyesi ve Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’nın daveti üzerine İstanbul’u da gezecek Gülşah, kendisiyle görüntülü olarak da konuştu. Ziyaret çok samimi bir ortamda geçerken, Başkan Karaosmanoğlu ayrıca, “Gülşah kızımızın Cumhurbaşkanımızla olan o güzel görüşmesini kıskandık” ifadesi de gülümsemelere neden oldu. Birliktelik daha sonra çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑