Ana Manşet Reklam

Siyaset

Çayırova'da iftar birlikte açıldı

Başkan Karaosmanoğlu, Çayırova Belediyesi'nin düzenlediği iftar programına katıldı

26 Temmuz 2014 Saat: 14:37
Çayırova'da iftar birlikte açıldı
Çayırova'da iftar birlikte açıldı

Çayırova'da iftar birlikte açıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Çayırova Belediyesi tarafından Atatürk Mahallesi'nde düzenlenen iftar programına katıldı. 

 

GENİŞ KATILIM

IMG_7786.jpg görüntüleniyor

Yunus Ergüz İlkokulu'nda gerçekleştirilen iftar programına Başkan Karaosmanoğlu'nun yanı sıra Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, AK Parti Çayırova ilçe başkanı Nazmi Özmen, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 

VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİLER

İlçe halkının büyük bir ilgi gösterdiği iftar programında Çayırovalılar, hep birlikte oruçlarını açmanın mutluluğunu yaşadı. Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu ve Çayırova Belediye Başkanı Demirci; Atatürk Mahallesi'nde kurulan sofraları tek tek gezerek, vatandaşlarla sohbetler etti. İftar saatinin yaklaşmasıyla birlikte Başkanlar Karaosmanoğlu ve Baran, mahalle sakinlerine yemek dağıttılar.

 

BİR VE BERABER OLMALIYIZ

IMG_7796.jpg görüntüleniyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türkiye'nin birlik ve beraberlikle çok daha iyi yerlere geleceğini söyledi. Birlik olmanın adresini 10 Ağustos'ta başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklemek olduğunu belirten Başkan Karaosmanoğlu,  "Başbakanımızın cumhurun başkanı olması ile Türkiye'yi daha ileri taşıma noktasında çok önemli bir adım atmış olacağız" dedi.

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci de Başbakan Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı yapmak için bütün güçleri ile çalıştıklarını söyledi

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑