parkinnn

Güncel

CHP’lilerden çivili gönderme

Cumhuriyet Halk Partisi İzmit İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen ‘Çivi Çakma’ etkinliği ile CHP’nin Cumhuriyetin ilk yıllarından bugüne dek Türkiye’ye kattığı eserleri yürüyüş yolunda vatandaşlara sergiledi

8 Ekim 2015 Saat: 18:14
CHP’lilerden çivili gönderme
CHP’lilerden çivili gönderme

Cumhuriyet Halk Partisi İzmit İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen ‘Çivi Çakma’ etkinliği ile CHP’nin Cumhuriyetin ilk yıllarından bugüne dek Türkiye’ye kattığı eserleri yürüyüş yolunda vatandaşlara anlatıldı.Programa CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, CHP Kocaeli Vekilleri Fatma Hürriyet Kaplan, Haydar Akar, Tahsin Tarhan, Milletvekili adayları, İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Orhan, İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Devrim Bal ve partililer katıldı.Yürüyüş yolundaki etkinliğin ardından Perşembe Pazarı’na geçen CHP’liler burada alışveriş yapmaya gelen esnafa seçim vaatlerini anlatıp, bildiri dağıttılar.

ÇİVİ ÇAKMAMIŞ DİYENLER GELSİN GÖRSÜN

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Devrim Bal, “Öncelikle bu yolda bize güvenen, arkamızda duran İzmit İlçe Başkanımız Mehmet Ümit Küçükkaya ve SKM Başkanımız Selman Yıldırım’a büyük bir teşekkür borçluyuz. Kendilerine teşekkür ediyorum. Son yıllarda AKP tarafından partimize yönelik bir karalama kampanyası yürütülüyor. İnsanlara ‘ CHP bu güne kadar bir çivi bile çakmadı’ diye yalan söyleniyor. İşte CHP’nin yaptıkları burada onlarda gelip görsünler CHP neler yapmış” açıklamasında bulundu.

O’NU SERGİYE DAVET EDİYORUM

İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Devrim Bal’ın ardından konuşma yapan CHP Milletvekili Haydar Akar,”Bugün anlamlı bir olayda gençlerimiz bizi bir araya getirdi. Katılımınız için teşekkür ediyorum. Yıllardır Türkiye’de yapılan bir algı yönetimi var: Cumhuriyet Halk Partisi’nin çakılmış bir çivisi yoktur deniyor. Kim söylüyor bunu: Türkiye’yi diktatörleştiren, Türkiye’yi otoritereştiren ve Türkiye’nin tüm kaynaklarını akrabalarına, evlatlarına kullandıran zat söylüyor. Şimdi ben bu sergiye O’nu da davet ediyorum. Türkiye’ye nasıl çivi çakılır görsünler” dedi.

ESNAFA BİLDİRİ DAĞITILDI

Akar’ın ardından son olarak konuşan İl Başkanı Cengiz Sarıbay,”Ben bu sergiyi hazırlayan, halkımızın beğenisine sunan, görsel olarak muhteşem bir manzara koyan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Arkadaşlarımın bu türlü çalışmaları için her türlü desteğe hazırız. Ben bu tür toplantılarda konuşmadan çok görselliğe önem veren biriyim. Arkadaşlarımı tekrar gönülden kutluyor ve tebrik ediyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı. Ardından Perşembe Pazarı’na geçen CHP’liler burada alışveriş yapmaya gelen esnafa seçim vaatlerini anlatıp, bildiri dağıttılar.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑