parkinnn

Spor

Diliskelesi Spor Sezona 3 golle başladı

Kocaeli birinci amatör ligi B gurubunda Dilovası’nı temsil eden Diliskelesispor sezona 3 puanla başladı. Evinde ağırladığı İzmit Çayırtepe Gençlik spor kulübünü 3-0’lık net bir sokarla mağlup etmeyi başardı.

26 Eylül 2016 Saat: 15:36
Diliskelesi Spor Sezona 3 golle başladı
Diliskelesi Spor Sezona 3 golle başladı

İlk yarıya tutuk başlayan Dilovası temsilcisi soyunma odasına 0-0 lık skorla girdi. İkinci yarıya fırtına gibi başlayan Diliskelsispor ikinci yarının hemen başında Çetin’in kullanıldığı köşe vuruşunda Hüseyin’in kafa vuruşu Diliskelesispor’u 1-0 öne geçerdi.

Dakika 60’da orta sahadan topu alan Yusuf Bingöl topu 50 metre sürüp klas bir vuruşla gölünü atmayı başardı. Dakikalar 82’yi gösterdiğinde Ceza sahasının dışından topu önüne alan Yavuz Selimoğlu topu filelere göndermeyi başardı. Böylelikle 3-0 kazanan Dilovası temsilcisi sezona 3 puan ile başladı.

Sezona iddialı bire kadro ile başlayan Diliskelkesispor’un maçına yoğun bir ilgi vardı çok sayıda taraftar kulüp Başkanı Kenan YILMAZ’IN öncülüğünde maçı pür dikkat izlediler. Futbolcularına, öğrencilerine hep arkadaş, dost ve kardeş gibi destek veren Kulüp Başkanı Kenan YILMAZ ve değerli yönetimi futbolcularından ve oynanan oyundan çok memnun olduğu gözüküyor.

Maç çıkışında Kulüp Başkanı Kenan YILMAZ ile kısa bir röportaj yapma fırsatı yakaladığımız Başkan: “Maça tutuk başladıklarını ilk yarı kötü bir oyun sergilediklerini ikinci yarı istediği skoru alarak üç puanı aldıklarını sezona üç puanla başlamanın önemli olduğunu belirtti.  Yılmaz sözlerine takımın potansiyelinin çok fazla olduğunu sezonun ilk maçı olması ve takımdan beklentinin yüksek olması nedeniyle oyuncular üzeride bir baskının olmasının normal olduğunu ileriki maçlarda çok daha iyi olacaklarını belirtti. Böyle iddalı ve kaliteli bir kadronun kurulmasında emeği olan başta belediye başkanı sayın Ali Toltar, ilçe başkanı ve kulübün eski başkanı sayın Osman Akbulut, belediye meclis üyesi cemil daşdemir bey, Dilovası 154 Nolu kooparatif başkan yardımcısı sayın Mevlüt Kaya, Şayir mühendislik sahibi sayın Hamza Şayir, kocaman denizcilik  Fetullah kocaman’a teşekkürlerini ileterek  Guruptaki bütün kulüplere başarılar diler hayırlı bir sezon geçirmeyi dileriz. Dedi.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑