Spor

Diliskelesi Yusuf Bin"GOL"

Geçtiğimiz haftalarda 3’te 3 yaparak 9 puanla liderlik koltuğunda oturan Dilovası temsilcisi Diliskelesispor bu hafta Gölcük deplasmanında Halıdere Belediyespor'a konuk oldu. Maça hızlı ve atak başlayan mavi-beyazlı ekip 10. Dakikada

18 Ekim 2016 Saat: 13:52
Diliskelesi Yusuf Bin"GOL"
Diliskelesi Yusuf Bin"GOL"

Tecrübeli futbolcusu Yusuf Bingöl'ün yıldızlaştığı karşılaşmada ikinci golde 30. Dakikada tecrübeli futbolcunun klas vuruşundan geldi ve ilk 45 dakika bu skorla son buldu. İkinci yarıda çekişmeli bir mücadeleye sahne oldu. 60. Dakikada Yusuf Bingöl'ün kafa vuruşuyla skor 3-0 oldu. Mavi beyazlı ekibi durdurmakta zorlanan Halıdere belediye spor 68. Dakikada kullandığı frikikle skoru 3-1 e getirdi. Bu golün ardından kontrolü eline tekrar alan Diliskelesispor yıldız golcüsü Yusuf Bingöl'ün 25 metreden vurduğu şutta kaleciyi çaresiz bıraktı ve durumu 4-1 e getirdi.

Bu golden sonra maçı rölantiye alan Diliskelesispor rakibin sertliğine maruz kaldı ve hakeminde sertliğe müsade etmesiyle oyun gerildi. Bu gerginlikte 2. Golü bulan Halıdere belediye sporun Ümitlerini muhteşem bir frikik golüne imza atan yavuz Selimoğlu ile bitirdi ve maçın skorunu tayin eden  gölü attı. Bu skorla Diliskelesispor 4 te 4 yaparak puanını 12 ye yükseltti ve guruptaki liderliğini devam ettirdi. Maç sonunda görüşlerini aldığımız kulüp başkanı Kenan Yılmaz: Bugün Galip geldik ama Mutlu değiliz. Malesef çok kalitesiz ve yeteneksiz hakemler tarafından maçlar yönetiliyor. İki futbolcumuz kırmızı kart gördü fakat niye gördü hala bizde anlamadık.

 En üzücü yanı hakemin sertliğe prim tanıması ve çok sevgili kardeşim futbolcum Ali Aslan'ın elinin kırılması oldu. Malesef Dilovası takımlarına uygulanan bu çifte standartı bir türlü kıramadık. Bugün burada tribünlerde uğradığımız hakarette çabası oldu. Aynı olaylar Dilovası'nda yaşansa tüm Kocaeli'ne reklam olurduk. Ama inşallah Aslan yürekli futbolcularım bu sene hakemleride, tribünleride yenip şampiyon yapacaklar bizi." Dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑