parkinnn

Güncel

Dilovası’nda park ve bahçeler bakımdan geçiriliyor

Dilovası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yeşil alanlar ile parklarda bulunan ağaç ve bahçe bitkilerinin bakımını yapmaya devam ediyorlar.

1 Aralık 2015 Saat: 14:56
Dilovası’nda park ve bahçeler bakımdan geçiriliyor
Dilovası’nda park ve bahçeler bakımdan geçiriliyor

Belediye Başkanı Ali Toltar yaptığı açıklamada “İlçemizde yeşil alan çalışmalarına ağırlık veriyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, çalışmalarımızı daha da yoğunlaştırarak yeşille bütünleşen Dilovası’nı gerçekleştiriyoruz. İlçeye daha modern bir görünüm kazandırmak, yeşille iç içe bir Dilovası oluşturmak için ekiplerimiz hummalı bir çalışma içerisindedir.

Ekiplerimiz yaptıklarımızla çalışmalarla kurumuş otlar temizlenerek, bitki ve ağaçlar bakımdan geçiriliyor. Mevsimlik bitkilerin yeşil kalması için sürekli bir çalışma içerisinde olan ekiplerimiz aynı zamanda erişkin ağaç ve bitkilerin de soğuk havalara karşı bakımını yapıyorlar. Ekiplerimizi gayretlerinden dolayı kutluyorum.  Yeşil alanların artırılmasına yönelik çalışmaların devam ettiğine değinen Belediye Başkanı Ali Toltar , “Hedefimiz daha yeşil bir Dilovası” olduğunu söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑