parkinnn

Güncel

Ergün, ‘’Dilovası bir değer daha kazandı’’

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Eski Bakanı Nihat Ergün ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, düzenlemesi bitmek üzere olan Dilovası Tavşancıl Yeşil Vadisi’nde inceleme yaptı

4 Mayıs 2015 Saat: 18:37
Ergün, ‘’Dilovası bir değer daha kazandı’’
Ergün, ‘’Dilovası bir değer daha kazandı’’

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Dilovası ilçesine gerçekleştirdiği yatırımlara bir yenisi daha ekliyor. Dilovası-Tavşancıl Yeşil Vadisi olarak isimlendirilen çevre projesini Bilim, Sanayi ve Teknoloji Eski Bakanı Nihat Ergün, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut yerinde inceledi.

 HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Yapımı devam eden ve yakın zamanda tam kapasite hizmete girecek Dilovası-Tavşancıl Yeşil Vadi Mesire ve Park Alanı için Bilim, Sanayi ve Teknoloji Eski Bakanı Kocaeli Milletvekili Nihat Ergün, “Dilovası bir değer daha kazandı. Büyükşehir Belediyemizi ve Dilovası Belediyemizin ortaklaşa yaptığı bu çevre projesi için iki kurumumuza da teşekkür ederim. Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu ve ekibi, şehrimize yapılacak yatırımları önceliğine göre belirleyerek nokta atışıyla gerçekleştiriyorlar. Doğal güzelliğiyle halkımıza hizmet edecek bu eser vatandaşımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 “BU ESER HALKIMIZIN”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da, “Hayatın her alanında hizmet üretip, hemşerilerimize yarınlar için kalıcı eserler üretmeye gayret ediyoruz. Kalıcı eserler, sadece bugünlere değil gelecek nesillere de hizmet eder. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak, halkımıza yeni hizmet mekânları kazandırmaya gayret ediyoruz. Yeşil Vadi projesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu eser bizlere devamlı destek olan halkımızındır” açıklama yaptı. 

BU YAZ TAM KAPASİTE HİZMETTE OLACAK 

Dilovası ilçesine kazandırılan yeni mesire ve park alanı toplam 30 bin metre kare büyüklüğünde ve yaklaşık 3 kilometre uzunluğunda olacak.  Sosyal donatıların olacağı Dilovası-Tavşancıl Yeşil Vadi parkında yürüyüş parkurları,  piknik alanları, vatandaşımızın dinlenebilecekleri pergolalar, piknik masaları, kamelyalar, mangal yerleri, mescit, çocuklar için oyun alanlarının yanı sıra doğal kaynak sularının üstüne kurulan estetik köprüler ve doğal kaynak sularının aktığı çeşmeler de yapıldı. Yaz sezonunda tam manasıyla halka hizmet verecek Yeşil Vadi, Dilovası’nda bu anlamda önemli bir eksiği de giderecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑