Ana Manşet Reklam

Spor

Fatih Terim 'den sert Milli Takım açıklaması

Dün akşam gerçekleşen ve 3-0 Türkiye'nin mağlubiyeti ile biten İspanya - Türkiye maçı sonrası Fatih Terim, futbolcularına mesaj verdi.

18 Haziran 2016 Saat: 12:04
Fatih Terim 'den sert Milli Takım açıklaması
Fatih Terim 'den sert Milli Takım açıklaması

EURO 2016 kapsamında dün akşam gerçekleşenTürkiye - İspanya maçında beklenen performansı gösteremeyen ve İspanya karşısında bir direniş gösteremeyen A Milli Takım hakkında konuşan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, futbolcularına mesaj verdi. Terim; "Gereğini yapacağım" dedi.

Geçtiğimiz hafta oynanan Hırvatistan maçında da beklentiyi karşılayamayan A Milli Takım, dün akşam saatlerinde gerçekleşen Türkiye - İspanya maçında da resmen döküldüler.

İspanya karşısında direnemeyen A Milli Takım, sahadan 3-0 mağlup ayrıldı.

3-0 İspanya yenilgisinin ardından TRT 1 kanalında açıklama yapan Fatih Terim, üzgün olduğunu belirterek taraftarlardan özür diledi. Takımın çabuk vazgeçtiğini belirten Terim, bu sonuç sonrasında "Ne gerekiyorsa yapacağım" dedi.

İşte Fatih Terim'in olay yaratacak sözleri!

"Bugünkü sonuç bırakan ve vazgeçen bir milli takım ortaya koydu maalesef. Pes eden, bırakan ve vazgeçen… Ne bugün ne de başka zaman bunu kabul edeceğimi kimse düşünmesin. Gereğini yapacağımdan da kimse şüphe duymasın. Gereceği neyse yapacağız. Son maçımızı Çek Cumhuriyeti ile oynayacağız. Bizi sevenler destek ve dularını esirgemesinler…

Samimiyetle herkesin üzgün olduğumu bilmesini isterim. Ama vazgeçen ve kabul eden bir adam değilim. Ancak böyle bir sonucun ne gerektirdiğini yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.

Arda Turan’a yapılan tepkiler hoş değil. Birçok şeyi gözden geçirmemiz gerekiyor. Daha sakin, daha olgun…" ifadelerini kaydetti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑