Ana Manşet Reklam

Spor

Galatasaray için Medjani sürprizi!

Mehmet Özbek'le görüşen menajer Ahmet Bulut, Trabzon'la sözleşmesini fesheden Medjani'nin sarı-kırmızılılara gelmeye hazır olduğunu söyledi.

26 Kasım 2015 Saat: 12:12
Galatasaray için Medjani sürprizi!
Galatasaray için Medjani sürprizi!

İnter'e giden Felipe Melo'nun boşluğunu bir türlü dolduramayan Galatasaray'ın gündemine tanıdık bir isim geldi. Menajer Ahmet Bulut,Trabzonspor'la sözleşmesini tek taraflı fesheden Carl Medjani'yi sarı-kırmızılı kulübe önerdi. Bulut, başkan Dursun Özbek'in kardeşi Mehmet Özbek ile görüşürek Cezayirli oyuncunun Galatasaray'a gelmeye hazır olduğunu bildirdi.

Özbek'e 30 yaşındaki futbolcunun İstanbul'da olduğunu, hafta sonuna kadar şehirde kalacağını ve teknik direktör Mustafa Denizli isterse hemen görüşebileceğini söyleyen Bulut, para konusunda da kolayca anlaşılabileceğini kaydetti. Mehmet Özbek'in Madrid dönüşünde konuyu Denizli'ye aktaracağı ifade edildi.

MELO GİBİ SAVAŞÇI BİR İSİM

Bu gelişmeler sonrası, ön liberoya takviye yapmak isteyen sarı-kırmızılı kulübün ocak ayındaki transfer döneminde Medjani'yi kadrosuna katmasının sürpriz olmayacağı yorumları yapıldı. Trabzonspor ile 2 sezonda toplam 54 maça çıkan tecrübeli futbolcu, 9 gol atıp 2 de asist yaptı. Cezayir Milli Takımı'nda da görev yapan Medjani savaşçı futboluyla öne çıkıyor.

İDMANLARA ÇIKMAMIŞTI

Trabzon'da 2 gün boyunca antrenmanlara katılmayan 30 yaşındaki Medjani, bordo- mavili kulüple alacaklarını tahsil edemedikleri gerekçesiyle bağlarını koparmıştı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑