Ana Manşet Reklam

Siyaset

Gülen'den Bahçeli'ye cevap gecikmedi

MHP lideri Bahçeli'nin grup toplantısında rakipleri için kullandığı 'içimizdeki Gülen'ci' sözlerine Fethullah Gülen'den avukatı aracılığıyla cevap geldi.

1 Aralık 2015 Saat: 14:40
Gülen'den Bahçeli'ye cevap gecikmedi
Gülen'den Bahçeli'ye cevap gecikmedi

Fethullah Gülen Hocaefendi’nin Nurullah Albayrak, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin iddiaları ile ilgili açıklama yaptı.

Albayrak, “Bu iddia doğru olmayıp, MHP’nin kendi iç meselesi olan Genel Başkanlık adaylığı konusuyla müvekkilim sayın Gülen’in doğrudan ya da dolaylı hiçbir ilgisi yoktur.” dedi. 
Albayrak tarafından yapılan yazılı açıklama şöyle: “Sayın Devlet Bahçeli tarafından 1 Aralık 2015 tarihli grup toplantısı sonrasında yapılan açıklamada, ‘Genel Başkanlığa aday olan birisi, Gülen hareketinin MHP’de görevlendirme girişimidir’ şeklinde bir değerlendirmede bulunulmuştur. Bu iddia doğru olmayıp, MHP’nin kendi iç meselesi olan Genel Başkanlık adaylığı konusuyla müvekkilim Sayın Gülen’in doğrudan ya da dolaylı hiçbir ilgisi yoktur. Sayın Gülen ya da Gülen adına hareket eden hiç kimse MHP’de ya da başka bir partide görevlendirme amacıyla hareket etmemiştir. Haksız ve mesnetsiz bu değerlendirmenin düzeltilmesini temenni ediyoruz.”

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑