parkinnn

Güncel

GZO’da il koordinasyon toplantısı

Kocaeli’ndeki Ziraat Odaları aylık olarak yapmış olduğu İl Koordinasyon toplantısını bu ay Gebze Ziraat Odası Başkanı Ersan Çınar’ın ev sahipliğinde Gebze Ziraat Odası binasında gerçekleştirdi. Toplantıya Gölcük Ziraat Odası ve

19 Eylül 2014 Saat: 17:48
GZO’da il koordinasyon toplantısı
GZO’da il koordinasyon toplantısı
Kocaeli’ndeki Ziraat Odaları aylık olarak yapmış olduğu İl Koordinasyon toplantısını bu ay Gebze Ziraat Odası Başkanı Ersan Çınar’ın ev sahipliğinde Gebze Ziraat Odası binasında gerçekleştirdi.

Toplantıya Gölcük Ziraat Odası ve İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Bekir Çanakçı, Karamürsel Ziraat Odası Başkanı Memduh Birinci, Derince Ziraat Odası Başkanı İsmail Demir, Kandıra Ziraat Odası Başkanı Kemalettin Er, Gebze Ziraat Odası Başkanı Ersan Çınar katıldı.

 ÇÖZÜM ÜRETİYORUZ

Gerçekleştirdikleri toplantı hakkında gazetemize bilgi veren Gölcük Ziraat Odası ve İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Bekir Çanakçı, Her ay düzenli olarak bu toplantıları yaptıklarını belirterek şunları söyledi; “ Kocaeli’ndeki Ziraat odalarındaki sorun ve sıkıntıları yaptığımız bu toplantılarda ortaya koyarak çözümler üretiyoruz. Bu ayki toplantımızın konusu 2014 yılında uygulayacağız eğitim seminerlerimizi ilgili. Bu yıl içinde üç tane kurs tertip ediyoruz. Bunlar arıcılık, sürü yönetimi ve meyvecilik ve budama kursları. Kurs tarihlerimiz 13-24 Ekim arası arıcılık kursu,10-28 Kasım arası sürü yönetimi kursu ve 1-15 Aralık meyvecilik ve budama kursları olacak.

10 GÜN ÖNCE KAYIT YAPTIRMALARI GEREKİYOR

Kurs seminerlerini Gölcük’te yapmaya karar verdik.  Kursları bitiren kursiyerlere sertifika takdim edilecek.  Ayrıca eğitinler de yer alacak olan çiftçilerin SSK’sı başlayacak. Kurs süresince kursiyerlere gündelik ücret verilecek. Yine arıcılık ve meyvecilik kursları 15 ile 40 yaş arası, sürü yönetimi kursumuz ise 15 ve üzeri olan çiftçilerimize verilecektir. Yapılacak eğitim seminerleri Tarım Bakanlığı, Ziraat Odası ve İŞKUR tarafından organize ediliyor. Eğitime katılmak isteyen çiftçilerimiz kayıtlarını kurs tarihinden 10 gün önce İlçe Tarım Müdürlüğü veya Ziraat Odalarına yaptırmaları gerekiyor”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑