parkinnn

Güncel

Hazal Kaya artık dünya starı

Güzel oyuncu Hazal Kaya, aktör ve aktrislerin birbiriyle rekabet halinde yarıştığı uluslararası yarışmada üçüncülük ödülü kazandı.

24 Temmuz 2014 Saat: 11:41
Hazal Kaya artık dünya starı
Hazal Kaya artık dünya starı

Genco, Aşk-ı Memnu, Adını Feriha Koydum ve A.Ş.K. dizileriyle Türkiye’de olduğu gibi Balkanlar, Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetler’de de Türkiye’deki gibi büyük bir fan kitlesi bulunan hem güzelliği hemde başarılı oyunculuğuyla dikkatleri üstüne toplayan Hazal Kaya’nın mükemmelliği dünyada da tescillendi.

3. SIRADA YER ALDI
Hazal Kaya, halk oylamasıyla belirlelenen ve dünyadaki tüm sanatçı, aktör ve aktristlerin birbiriyle kıyasıya rekabet halinde yarıştığı “International Council for Human Rights – Medal Of Excellence (İCHAPS)” ödülünü alan sanatçılar arasında 3. sırada yer alarak madalyayı kazandı.

ÜNLÜ OYUNCULARDA SIRALAMADA YER ALDI
Hazal Kaya’nın haricinde Beren Saat, Cansel Elçin ve Çağatay Ulusoy’un da bulunduğu ve dünyaca ünlü pek çok yıldız ismin aralarında olduğu listede Hazal Kaya 3. olarak ülkemizi temsil etti. Diğer yandan Beren Saat 6. sırada yer alırken, Cansel Elçin 11, Çağatay Ulusoy ise 14. sırada yer alarak listede başarı getiren diğer Türk oyuncularımız oldu

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑