Ana Manşet Reklam

Güncel

İZAYDAŞ, 7. TÜRKTAY Paneli’ne katıldı

İZAYDAŞ, Ankara’da düzenlenen ‘’Türkiye’de Tüm Yönleriyle Atık Yönetimi’’ konulu panelde yer aldı

24 Ekim 2016 Saat: 13:34
İZAYDAŞ, 7. TÜRKTAY Paneli’ne katıldı
İZAYDAŞ, 7. TÜRKTAY Paneli’ne katıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İştiraklerinden İZAYDAŞ,  ‘’Türkiye’de Tüm Yönleriyle Atık Yönetimi’’ (TÜRKTAY) Paneli’ne katıldı. Bu yıl yedincisi düzenlenen panelde İZAYDAŞ Genel Müdürü ve TAYÇED Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Saraç oturum başkanlığı yaptı. Ayrıca İZAYDAŞ Yakma Tesisi Müdürü Şahan Dede ise “Tehlikeli atıkların yönetimi” başlıklı oturumda bir sunumla yer aldı.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

İZAYDAŞ’ın LASDER, TÜMAKÜDER, TÜDAM ve TAYÇED’in ortaklaşa düzenlediği TÜRKTAY Paneli, Ankara Hilton Oteli toplantı salonunda gerçekleştirildi. Panele AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, TAYÇED Yönetim Kurulu Başkanı ve İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, İZAYDAŞ yöneticileri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan uzmanlar, çeşitli üniversitelerden çok sayıda akademisyen, STK temsilcileri ve sektörle ilgili kuruluşların temsilcileri katıldı.

 

DÖNGÜSEL EKONOMİ

Bu yıl yedinci kez düzenlenen TÜRKTAY, “Türkiye’de Döngüsel Ekonomi Kapsamında Atık Yönetimine ve Geri Dönüşüme Genel Bakış” başlığı altında toplandı. Atık yönetimi tüm yönleriyle ele alındı ve sonuç raporunun konuyla ilgili çalışmalara rehberlik etmesi amacıyla panel yapıldı.

 

SARAÇ OTURUM BAŞKANLIĞI YAPTI

İZAYDAŞ Genel Müdürü ve TAYÇED Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Saraç, panelde “Türkiye’de Atık Yönetimi ile Geri Dönüşüm Stratejisi ve Uygulama Konuları” başlıklı oturumun başkanlığını yaptı. Yoğun ilgiyle takip edilen oturumda Saraç, kamu ve özel sektör temsilcilerinin, sektörün problemlerini tartışma fırsatını iyi değerlendirmesi gerektiğini belirtti.

 

ŞAHAN DEDE SUNUM YAPTI

İZAYDAŞ Yakma Tesisi Müdürü Şahan Dede ise “Türkiye’de Tehlikeli Atıkların Yönetimi, Atıkların Yakıt ve Alternatif Hammadde (Enerji) Olarak Değerlendirilmesi” başlıklı oturumda hazırladığı sunum ile İZAYDAŞ’ın uygulamalarını katılımcılarla paylaştı. 

 

İki gün süren TÜRKTAY Paneli’nde ayrıca İZAYDAŞ’ın hazırladığı 20. yıl tanıtım standı katılımcılardan yoğun ilgi gördü. Milletvekillerinin yanı sıra atık yönetimi sektöründe aktif olarak yer alan her düzeydeki katılımcılara, İZAYDAŞ’ın tanıtım kitapçıkları ve broşürleri ile çocuklara yönelik İZAYCAN hikâye ve boyama kitap setinin de yer aldığı promosyon çantalardan hediye edildi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑