parkinnn

Yaşam

İZOCAM özür diledi

Geçtiğimiz pazar günü İzocam fabrikasının bacasından çıkan alevler ve yoğun siyah dumanları üzerine bölge halkı korkuya kapılmıştı. İzocam’dan duruma dair beklenen açıklama geldi.

21 Ekim 2016 Saat: 11:59
İZOCAM özür diledi
İZOCAM özür diledi

İzocam, geçtiğimiz pazar günü Dilovası’ndaki fabrikasında bölge halkını korku dolu anlar yaşamasına sebep olan bacasından çıkan alevler ve yoğun siyah dumanlarla ilgili basın açıklamasında bulundu. Talihsiz bir durum olduğunu ifade eden İzocam yetkilileri yayınladıkları açıklamada “Dilovası’nda bulunan İzocam Taşyünü üretim tesislerimizde, 16 Ekim tarihinde teknik bir sorun yaşanmış ve neticesinde de fabrika bacamızdan alevler ve duman yayılmasına sebep olmuştur. Yaşanan bu talihsiz durum nedeniyle öncelikle büyük üzüntü duyduğumuzu belirtmek isteriz” ifadelerine yer verdi.

KULLANICI HATASI

“Fabrikamızda meydana gelen yangın kullanıcı hatası olmakla birlikte bacada biriken yanıcı maddenin temizliği sırasında oluşmuştur. Otomatik yangın söndürme sistemleri ile yangın kısa zamanda kontrol altına alınmıştır. Konuyla ilgili mercilere de raporlamamızı ve açıklamalarımızı yapmış bulunuyoruz.

ÇEVREYE DOST OLMAYA ÇALIŞIYORUZ

Çevre politikalarımız gereği tüm taahhütlerimizi yerine getirme konusunda son derece hassasiyet gösteriyoruz. Risk yaratan durum ve davranışları, etkilerini en aza indirecek uygun bilimsel ve teknolojik önlemler alarak kontrol altında tutuyoruz. Kalite, Çevre, Enerji ve İş Sağlığı Güvenliği konularında sorumlu olduğumuz tüm yasal gerekliliklere ve şartlara uyuyoruz. Şirket olarak tüm iş süreçlerimizin odağında her zaman çevreye ve doğaya dost olmak, karbon salımlarının en aza indirilmesine katkı sağlayacak çalışmalar geliştirmek bulunuyor.
ÖZÜR DİLERİZ
Bütün bu ilkelerimizi korumak ve ilerletmek üzere verdiğimiz mücadele esnasında, kullanıcı hatası olan böyle bir durumla karşı karşıya kalmış olmaktan ötürü üzüntü duyduğumuz bir kez daha vurgulamak istiyor, verdiğimiz rahatsızlık nedeniyle özürlerimizi bildiriyoruz”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑