Ana Manşet Reklam

Güncel

KARABACAK'TAN ZAFER BAYRAMI MESAJI

İnsanlar arasındaki birlik ve beraberlik duygularının en güzel haliyle yaşandığı milli bayramların önemine değinen Başkan Karabacak mesajında şu görüşlere yer verdi.

29 Ağustos 2015 Saat: 13:53
KARABACAK'TAN ZAFER BAYRAMI MESAJI
KARABACAK'TAN ZAFER BAYRAMI MESAJI

         Ülke topraklarımızın düşman işgalinden kurtuluşunu ve bağımsızlığımızın müjdecisi  “30 Ağustos Zaferi’nin” yıldönümünü birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir coşkuyla kutlamaktayız. Milletimizin  şartlar ne olursa olsun bağımsızlık mücadelesi  söz konusu olduğunda canı pahasına ,vatanına sahip çıkacağını, birliğinden ve vatan topraklarından asla  taviz vermeyeceğini tüm dünyaya kanıtladığı 30 Ağustos Zaferi’nin yıldönümü büyük anlam ifade etmektedir.

 Milletimizin varlığını sürdürme mücadelesinin en önemli ayağını oluşturan ve kazanılan zaferlerin en anlamlısı olan 30 Ağustos Zaferi’nin ülkemiz adına çok önemli sonuçları olmuştur. Hiç şüphe yok ki milletimiz, her yönüyle eşsiz bir  vatanseverlik ve kahramanlık destanı olan milli mücadele sonunda  kazandığı bağımsızlığını, milli birlik ve beraberliğini şartlar ne olursa olsun  her zaman koruyacaktır. Bizlerde Cumhuriyet’e sahip çıkmak, bölgemizi ve ülkemizi her yönüyle geliştirip ileri medeniyetler seviyesine çıkarma adına çalışmalarımızı sürdürmekteyiz

 Bu önemli  zaferin yıldönümünde, bu büyük zaferin genç nesillerimize örnek teşkil olması temennisiyle ,halkımızın ve kahraman ordumuzun bayramını kutlar; başta büyük zaferin kumandanı Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bütün gazi ve şehitlerimizi şükran,rahmet ve minnetle anıyor, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑