Ana Manşet Reklam

Güncel

Karaosmanoğlu, ‘’Gençliğimizi virüslerden hep birlikte koruyacağız’’

Başkan Karaosmanoğlu, Sosyal doku ve gençlik üzerine önemli çalışmalar yapan Gültepeliler Platformu ve spor kulübü ile bir araya geldi.

9 Şubat 2016 Saat: 12:19
Karaosmanoğlu, ‘’Gençliğimizi virüslerden hep birlikte koruyacağız’’
Karaosmanoğlu, ‘’Gençliğimizi virüslerden hep birlikte koruyacağız’’

Ülkemizde önemli gençlik hamleleri yapan ve yerel yönetimlere çalışmalarıyla örnek olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gültepeliler Platformu Başkanı Taner Çakırer ve İzmit Gültepespor Kulübü Başkanı Cengiz Babayiğit’i makamında konuk etti. Karşılıklı fikir alışverişinin yaşandığı görüşmede Başkan Karaosmanoğlu, “Sizlerden isteğim her geçen gün istikrarlı bir şekilde çalışmalara devam etmenizdir. Gençlere hizmet etmek hepimizin temel amacı olmalıdır. Onları hayata iyi hazırlamak, bataktan kurtarmak ve ateşe gitmesini engellemek için spor kulüpleri en güzel mekânlardır. Gençliğimizi virüslerden ve kötü alışkanlıklardan hep birlikte koruyacağız” dedi.

 

ASIL AMACIMIZ SPORLA İNSANLIĞI YAYMAK

Sosyal içerikli birçok konunun konuşulduğu görüşmede sivil toplum kuruluşlarının ve spor kulüplerinin farklı bir misyona sahip olduğunun altını çizen Başkan Karaosmanoğlu, “Unutmayalım ki asıl amacımız sadece spor değil. Spor ile birlikte insanlığı yaymak ve ondan uzaklaşmamaktır. Boşlukta kalan gençler her türlü kötülüğe gidebilmektedir. Tabiat ve insan boşluğu asla kabul etmez. Hakkı, doğruluğu ve çalışkanlığı gençlerimizin merkezine koyarsak virüsler asla yavrularımıza zarar veremez. Gençlerimize alan açacağız, spor yaptıracağız ve yer yapacağız ki hakikatleri öğretme şansımız olsun” şeklinde konuştu.

 

BUGÜN DAHA GÜÇLÜ OLMALIYIZ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Gültekin Görüm’ün de eşlik ettiği ziyaretlerde önemli mesajlarda veren Başkan Karaosmanoğlu, “Ülkemizi yok etmek ve yıkmak için birçok devletin plan yaptığını hepimiz görüyoruz. İstiklal Savaşın da ki gibi karşımıza çıkmak yerine bizleri ahlaken, uyuşturucu ve taşeronları olan terör örgütleriyle çökertmek istiyorlar. Vakıflar ve dernekler bu konuda daha fazla sorumluluk almalıdır. Yörüngesini şaşırmış insanlar yaşam alanlarımızı bozar. İşte bu nedenle çocuklarımıza sahip çıkacağız. Bu noktada Büyükşehir Belediyesi olarak bu tür projelere destek vereceğiz” ifadelerini kullandı. Gültepeliler Platformu ve Spor Kulübü temsilcileri de, ülkesine ve bayrağına aşık gençleri daha donanımlı hale getirmek için mücadele ettiklerini belirttiler.

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑