parkinnn

Güncel

KİMEDER Genel Başkanı Zeki Gedikoğlu Kars'a Yatırım Yapıyor

Serka Kalkınma Ajansı'nın daveti üzerine bölgemizin sevilen siyasi isimlerinden KİMEDER Genel Başkanı Zeki Gedikoğlu Kars'a çıkarma yaptı.

28 Mart 2015 Saat: 13:04
KİMEDER Genel Başkanı Zeki Gedikoğlu Kars'a Yatırım Yapıyor
KİMEDER Genel Başkanı Zeki Gedikoğlu Kars'a Yatırım Yapıyor

Kars ziyaretinde İstanbul Kars Fedarasyonu yönetimi ve KİMEDER Genel Başkanı Zeki Gedikoğlu'nun Kars'a yapılacak olan yatırımlar konusunda ziyarette bulunduğu öğrenildi. Konu hakkında Gedikoğlu yapılabilecek yatırımlar hakkında ise şöyle açıklamada bulundu.


Gedikoğlu, ''Kars'a yapılacak yatırımların başında tabi ki canlı hayvan ticareti önceliği elbette bu Kars kazı yetiştiriciliği ama bölgede Vali ve Belediye Başkanının müthiş bir desteği daha var buda OSB yatırımları geleceğe yönelik orta ölçekli yatırımcılar için büyük bir fırsat, herşeyden öte Kars - Azerbeycan tren hattı ve bölgeye kurulması planlanan lojistik üssü burada yatırım yapacak girişimcilere çok büyük ticari atmosfer sunacaktır''dedi. 

Daha önce Tunus ziyaretleri ilede Gebze ismini uluslararası platformlarda duyuran Gedikoğlu'nun bu girişimi öncelikle Gebze bölgesindeki işadamları tarafında takdirle karşılanırken ilerleyen günlerde Gedikoğlu'nun bu yatırımlar hakkında bir toplantı yapacağı öğrenildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑