parkinnn

Güncel

Kocaeli Ticaret Odası, BBP’yi ağırladı

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Nihat Yıldız ile yönetimi, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Semih Barış ve Meclis Başkanı Akın Doğan’ı ziyaret ederek, görevlerinde başarılar diledi

21 Ekim 2016 Saat: 13:31
Kocaeli Ticaret Odası, BBP’yi ağırladı
Kocaeli Ticaret Odası, BBP’yi ağırladı

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Nihat Yıldız, BBP geçmiş dönem Genel Başkan Yardımcısı Serhat Duyar, İl Başkan Yardımcıları Kadir Engin, Remzi Kaya, Ercan Keleş, Yönetim Kurulu Üyeleri; H. Latif İşcen, Mustafa Özdemir ve Körfez İlçe Başkanı Mustafa Arha’nın yer aldığı BBP heyeti, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Semih Barış ve Meclis Başkanı Akın Doğan’ı ziyaret etti.

YILDIZ: KOTO BU KENTİN MARKASIDIR

Ziyarette yaptığı konuşmasında KOTO Yönetim Kurulu Başkanı Semih Barış ve Meclis Başkanı Akın Doğan’a başarılar dileyen BBP İl Başkanı Nihat Yıldız, “Ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Başta iş dünyası olmak üzere toplumun her kesiminin ciddi sorunları var. Sorunların gündeme taşınması ve çözümü noktasında parti olarak elimizden gelen tüm çabayı sarf etmeye hazırız. KOTO ilimizin en güzide kurumlarından bir tanesi. KOTO bu kentin markasıdır” dedi. BBP Geçmiş Dönem Genel Başkan Yardımcısı Serhat Duyar da, Kocaeli’nin sorunlarının tespit edilebilmesi ve çözüm geliştirilebilmesi için ortak bir platform kurulması gerektiğini ifade etti. BBP’ye nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür eden Başkan Barış, “Kentimiz ve üyelerimizin gelişimine katkı sunmak için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi. BBP İl Başkanı Yıldız, ziyaretin sonunda Başkanlar Barış ve Doğan’a ‘Muhsin Yazıcıoğlu Külliyatı’nı takdim etti.

 

AKIN DOĞAN 1-2: Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Nihat Yıldız, BBP geçmiş dönem Genel Başkan Yardımcısı Serhat Duyar, İl Başkan Yardımcıları Kadir Engin, Remzi Kaya, Ercan Keleş, Yönetim Kurulu Üyeleri; H. Latif İşcen, Mustafa Özdemir ve Körfez İlçe Başkanı Mustafa Arha’dan oluşan BBP heyeti, Kocaeli Ticaret Odası Meclis Başkanı Akın Doğan’ı ziyaret etti. BBP İl Başkanı Yıldız, Başkan Doğan’a ‘Muhsin Yazıcıoğlu Külliyatı’nı takdim etti.

 

SEMİH BARIŞ 1-2:

KOTO Başkanı Semih Barış, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Nihat Yıldız, BBP geçmiş dönem Genel Başkan Yardımcısı Serhat Duyar, İl Başkan Yardımcıları Kadir Engin, Remzi Kaya, Ercan Keleş, Yönetim Kurulu Üyeleri; H. Latif İşcen, Mustafa Özdemir ve Körfez İlçe Başkanı Mustafa Arha’yı ağırladı. BBP İl Başkanı Yıldız, Başkan Barış’a ‘Muhsin Yazıcıoğlu Külliyatı’nı takdim etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑