parkinnn

Spor

Kocaelispor, İsmetpaşa için başvuracak

Kocaelispor, bu sezon maçlarını İsmetpaşa Stadı’nda oynayacağını Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) resmi olarak bildirmeye hazırlanıyor.

4 Temmuz 2015 Saat: 11:17
Kocaelispor, İsmetpaşa için başvuracak
Kocaelispor, İsmetpaşa için başvuracak

Başkan Bahri Yavuz, stat arazisini satın alan Emlak GYO’ya henüz devir işleminin yapılmadığını tespit etti. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele edecek takımlardan başvuruları almaya başladı. TFF’den yapılan açıklamaya göre bu sezon BAL’da toplam 163 takım mücadele edecek. Bu takımların 87’si geçen sezon BAL’da olan takımlar, 67’si ilk kez mücadele edecekler ve 9’u 3. Lig’den düşen ekiplerinden oluşuyor. Başvuruların 20 Temmuz Pazartesi gününe kadar devam edeceği, çekilme olma ihtimaline karşılık kesin katılımın bu tarihten sonra belli olacağı bildirildi. Başvuru işlemleri bittikten sonra gruplar ve statünün bir hafta içinde açıklanması bekleniyor.

İZİN İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN ALINACAK
Federasyon, başvurular sırasında kulübün katılım isteğini belirten yönetim kurulu kararı ve 20 bin TL teminat bedeli ile birlikte antrenman ve müsabakalarda fiilen kullanılacak, soyunma odası ve hakem odasına sahip, nizami boyutlarda doğal veya suni çim, mülkiyeti kulübe ya da bu sahanın kulübe tahsis edildiğine dair belge teslim etmesini istiyor. Kocaelispor’da kulüp içinden alınan bilgiye göre yeşil-siyahlı ekip saha olarak ilk tercihlerini İsmetpaşa Stadı olarak bildirip, baskı yapacak. Gerekli izin belgesini de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar’dan alacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑