parkinnn

Ekonomi

KOTO’nun ihalesi 10 Temmuz’da

Özel KOTO Arslanbey Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin, özel okul mobilyaları temin, kurulum ve montaj işi ihalesi 10 Temmuz’da yapılacak

6 Temmuz 2015 Saat: 13:11
KOTO’nun ihalesi 10 Temmuz’da
KOTO’nun ihalesi 10 Temmuz’da

Kocaeli Ticaret Odası’nın kurucusu ve tek ortağı olduğu DOĞUMAR Eğitim Yatırımları ve Turizm AŞ. üzerinden işletilecek olan Özel KOTO Arslanbey Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin özel okul mobilyaları temin, kurulum ve montaj işi ihalesi 10 Temmuz 2015 Cuma günü saat 14:00’te Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek. 


2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA YETİŞTİRİLMESİ HEDEFLENİYOR 
Kartepe Arslanbey Organize Sanayi bölgesi Mahallesi 1. Cadde No:20 adresinde, 2015- 2016 eğitim öğretim yılında faaliyetlerine başlaması hedeflenen okulun, özel okul mobilyaları temin, kurulum ve montaj işi ihalesine katılmak isteyen istekliler, ihale dokümanını Kocaeli Ticaret Odası’ndan temin edebilecek. İdari ve teknik şartnameye uygun teklif dosyalarının 09 Temmuz 2015 Perşembe günü saat 17:30’a kadar Kocaeli Ticaret Odası Mali ve İdari İşler Müdürlüğü’ne elden ya da posta ile teslim edilmesi isteniyor. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑