Ana Manşet Reklam

Güncel

Muhtarlar Derneği’nden Özak’a ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, makamında muhtarları ağırladı

20 Ekim 2016 Saat: 17:26
Muhtarlar Derneği’nden Özak’a ziyaret
Muhtarlar Derneği’nden Özak’a ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Başkanı Vedat Yoldaş ve üye muhtarları makamında misafir etti. Ziyarette Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi Başkanı Lütfi Efil de hazır bulundu.

 

MUHTARLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Muhtarların Türkiye’nin gelişimde önemli bir rolü olduğunu belirten Başkan Vekili Özak, ‘’Muhtarlık makamı çok önemli bir makamdır. Demokrasinin ilk adımı muhtarlarımız ile atılır. Sorunları birinci ağızdan bilen kişilerimiz muhtarlarımızdır. Muhtarlarımızı bizler çalışma arkadaşımız olarak görüyoruz. Bu vesile ile 19 Ekim Muhtarlar gününüzü kutluyor, nazik ziyaretiniz için sizlere teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

 

BÜYÜKŞEHİR HEP YANIMIZDA

Başkan Vekili Özak ziyaretinde Büyükşehir’in verdiği desteklerden son derece memnun olduğunu belirten Muhtarlar Derneği Kocaeli Başkanı Yoldaş, ‘’Büyükşehir Belediyemiz bizlere her türlü desteği sonuna kadar sağlıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanımıza ve yönetimine desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz’’ diye konuştu. Ayrıca ziyaret sırasında Başkan Vekili Özak’a çiçek takdim edildi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑