parkinnn

Güncel

PTT ÖDÜLENDİRDİ

Gebze’de bulunan Kocaeli PTT Başmüdürlüğü, kuruluşunun 174’ncü yıldönümü nedeniyle düzenlediği etkinlikte 174’ncü müşterisine hediye verdi. PTT’nin kuruluşunun 174’ncü yıldönümü programı Gebze Cumhuriyet Meydanı’ndaki

23 Ekim 2014 Saat: 16:06
PTT ÖDÜLENDİRDİ
PTT ÖDÜLENDİRDİ
Gebze’de bulunan Kocaeli PTT Başmüdürlüğü, kuruluşunun 174’ncü yıldönümü nedeniyle düzenlediği etkinlikte 174’ncü müşterisine hediye verdi.

PTT’nin kuruluşunun 174’ncü yıldönümü programı Gebze Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlandı. Etkinlik ardından Gebze’de bulunan Kocaeli PTT Başmüdürlüğü’nde devam etti. Gebze Kocaeli PTT Başmüdürlüğü kuruluşunun 174’üncü yıldönümü nedeniyle işlem yapmak üzere gelen müşterisine sürpriz bir hediye verdi. Kocaeli PTT Başmüdür Yardımcısı Adnan Yurtbaşı, Gebze PTT Merkez Müdürü Turan Gür ve birim müdürleri ile birlikte 174’ncü kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında PTT’ye para çekmek için gelen 174’ncü müşterisi İskender Doğan(59)’a PTT’nin özel günler için çıkardığı anma pulu ve çeşitli hediyeler verdi.

“MUTLU OLDUM”

Kocaeli PTT Başmüdür Yardımcısı Adnan Yurtbaşı her yıl olduğu gibi bu yılda şanslı müşterilerine hediye verdiklerini söyledi. Hediyesini alan İskender Doğan ise  hediye aldığı için çok mutlu olduğunu söyleyerek “ Öncelikle çok şaşırdım. Para çekmek için PTT’ye gelmiştim. Böyle bir resmi kurumundan hediye almak önemli. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑