parkinnn

Kültür

RAMAZAN BAYRAMI KBB BAŞKAN MESAJI

Başkan Ramazan Bayramı'nı Kutladı

26 Temmuz 2014 Saat: 10:56
RAMAZAN BAYRAMI KBB BAŞKAN MESAJI
RAMAZAN BAYRAMI KBB BAŞKAN MESAJI

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yayınladığı bir mesajla hemşehrilerinin ve bütün İslâm aleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik etti.

Ramazan Bayramı nedeniyle bir basın mesajı yayınlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu hemşehrilerinin ve İslâm Âlemi'nin bayramını kutladı.

Başkan Karaosmanoğlu mesajında, bayramın önemine ve Ramazan ayının insan üzerinde bıraktığı olumlu izlere değindi.

Başkan Karaosmanoğlu, "Aziz hemşehrilerim; sahur mahmurluğu, iftar heyecanı, teravih, yardımlaşma, dua ve bereket dolu bir Ramazan ayını daha uğurladık ve çok şükür bayrama ulaştık. Şimdi ailelerimiz, dostlarımız, komşularımız, akrabalarımızla bayramın mukaddes sevincini paylaşıyoruz. Gönüllerimiz huzur, sevinç ve mutlulukla doldu. Bugün dünya telaşını bir kenara bırakıp büyüklerimizin ellerini öpeceğiz. Vefat etmişlerse kabirlerini ziyaret edeceğiz. Bugünler şefkat, hürmet, ikram ve sohbet günleri. Çocukları sevindireceğiz, dargınlıkları, küskünlükleri unutup barışacağız" dedi.

Başkan Karaosmanoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: "Ramazan boyunca ülkemizde ve kentimizde yaşanan huzur iklimine karşın İslâm Dünyası'nda kan ve gözyaşı dinmedi. Gazze'de çoluk çocuk demeden İsrail bombaları tarafından vurulan Filistinliler'e el uzatmak her Müslüman'ın vazifesidir. Sadece Gazze mi? Kerkük'te, Musul'da, Kırım'da ve Doğu Türkistan'da akan göz yaşları ve kan da bu bayramda içimize akmaktadır" dedi.

Başkan Karaosmanoğlu, "Bütün hemşehrilerimin bayramını içtenlikle kutluyor, büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öpüyorum.

Allah, hepimize birlikte nice bayramlar görmeyi nasip etsin. Bayramın 1'inci günü saat 14.00'te Yunus Emre Kültür Merkezi Dolphin'de Kent Bayramlaşmamıza bütün hemşehrilerimizi bekliyorum"  dedi.​

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑