Ana Manşet Reklam

Spor

Ringlerin tozu Kocaeli’de atılacak!

İzmit’te gerçekleşecek olan dünyanın en büyük kick boks müsabaları arasında gösterilen ‘Mix Fight Gala’ gecesi öncesi sporcular basının önüne çıktı. Alman ve Türk sporcular ringe çıkmadan önce yüz yüze geldi.

23 Eylül 2016 Saat: 13:38
Ringlerin tozu Kocaeli’de atılacak!
Ringlerin tozu Kocaeli’de atılacak!

Akmis Grup’un grup şirketleri arasında bulunan Akalp Organizasyon tarafından 24 Eylül 2016 günü İzmit Şehit Recep Topaloğlu spor salonunda gerçekleşecek olan ‘Mix Figth Gala’ organizasyonu öncesi sporcular basının karşısına çıktı. İzmit Ramada Plaza Otel’de gerçekleşen basın toplantısında Akmis Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Karaalp ve Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Karaalp, Akmis Grup Genel Müdürü Olgun Aksoy, Almanya’nın en önemli organizatörlerinden olan Sefer Göktepe, Türkiye Boks Federasyonu yöneticileri katıldı. Gerçekleşecek olan müsabakalarda Türkiye adına Avatar Atakan ismiyle ünlenen Çağan Atakan Arslan, Erkan Varol, Aykut Tonkal, Jafar Ahmadi, Fatih Aydın, Gökhan Gülücü, Mükemin Güler, Okan Bitane, Sinan Ulutürk, Almanya adına nişe Kevın Brenda, Jeton Bojra, Jerome Heinz, Tarık Khbabez, Charfedin Machfar, Viktor Bogutzki, Reggean Boudilio Gudo, Edgar Manz, Timo Seidel  ve Enriko Kehl ringlere çıkacak. Basın toplantısında efsane spor spikeri Orhan Ayhan’da yer aldı. Orhan Ayhan maçları yorumlayacak.  Gerçekleşecek organizasyon öncesinde ünlü popçu Murat Dalkılıç’ta sahne alacak.

“BU YUMRUKLAR 15 TEMMUZ TEPKİSİDİR!”

Basın toplantısında gazetecilere açıklama yapan Akmis Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Karaalp, Türkiye’nin içinde bulunduğu durumdan en kısa zamanda çıkılacağını söyleyerek, “15 Temmuz gecesi Türkiye ‘FETÖ cuntacılılarının’ yumruğuyla karşılaştı. Türk halkı bu yumruğa karşı gardını iyi aldı ve Türk halkının yumruğu daha kuvvetli oldu. Biz şimdi halkın psikolojik olarak rahatlaması için bir organizasyon düzenliyoruz. Aslında bu Türk halkına 15 Temmuz hediyesidir” dedi.

“BİLET GELİRLERİ ŞEHİT AİLELERİNE”

Gerçekleşecek olan organizasyondan Akmis Grup’un maddi kazanç edinmediğine değinen Karaalp, “15 Temmuz gecesinden organizasyonun düzenlenmesi konusunda ekibimizle karar aldık. Alman sporculara da amacımızı anlattık. Kendileri, Türk halkına destek olmak istediklerini söylediler. Böylelikle resmen organizasyonu başlatmış olduk. Kocaeli valimiz Hasan Basri Güzeloğlu ile fikir alışverişinde bulunduk. Organizasyonun Biletix üzerinden satılacak tüm gelirlerinin Başbakanlığın açtığı ’15 Temmuz şehit ailelerine destek kampanyası’ na aktarılmasını teklif ettik. Kendisi de bize mutluluğunu dile getirdi” ifadelerinde bulundu.

“ŞEHİT AİLELERİ İÇİN BURADAYIM”

Almanya takımının sporcularından Viktor Bogutzki basın toplantısında yaptığı açıklamada Türk halkını çok sevdiğini dile getirerek, “Almanya’da Türk dostlarımızla birlikte yaşıyoruz. Biz Türkleri çok seviyoruz. Organizasyonun amacını öğreninde düşünmeden kabul ettik. Ruhi Karaalp ve Türk halkına çok teşekkür ediyoruz” dedi. Survivor yarışmasının galibi olan ve adını ‘Avatar Atakan’ adıyla dünyaya duyuran Çağan Atakan Arslan’da yaptığı açıklamada, “Survivor’dan sonra ringlere bir süre çıkmama kararı almıştım. Fakat bana organizasyonun bilet gelirlerinin şehit ailelerine bağışlanacağı söylenince düşünmeden teklifi kabul ettim. Ben bu organizasyonu üstlenen herkese teşekkür ediyorum. Biz ringlerde Türk halkına büyük bir moral aşılayacağız ve müsabakayı kesinlikle kazanacağız” dedi.

“BENİ ÇOK HEYECANLANDIRDI”

Türkiye’nin en önemli spor spikerleri arasında bulunan duayen Orhan Ayhan yaptığı açıklamada, “ben Türkiye’nin ilk olimpiyatlara katıldığı müsabakaları yorumladım. İlk spikerliğim beni çok heyecanlandırmıştı. Ardından ilk madalyamızı olimpiyatlarda Türkiye adına aldığımızda çok heyecanlanmıştım. Beni hayatımda en çok heyecanlandıran organizasyonlardan biri de bu organizasyon olacak. Ben emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi. Yapılan açıklamalardan sonra Almanya ve Türkiye sporcuları basının karşısına geçti. Sporcular tartıldıktan sonra basına görüntü verdi. 

İşte müsabakalarda karşı karşıya gelecek olan sporcular

71 Kg: Erkan Varol - Jeton Bojra

77 Kg: Sinan Ulutürk - Timo Seidel

81 Kg: Atakan Arslan - Kevin Brenda

95 Kg: Gökhan Gülücü - Victor Boguzdki

70 Kg: Fatih Aydın- Charfedin Machfar

74 Kg: Burak Acar - Edgar Manz

78 Kg: Osman Çeken - Reggean Gudo

85 Kg: Aykut Tonkal - Jerome Heinz

100 Kg: Bilal Abu Ali - Tarık Khabez

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑