Ana Manşet Reklam

Spor

Yaz tatilinde spora devam

Ücretsiz Spor Okulları'nda yaz boyunca spor eğitimi devam edecek

18 Haziran 2016 Saat: 14:48
Yaz tatilinde spora devam
Yaz tatilinde spora devam

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından yürütülen Ücretsiz Spor Okulları, yaz aylarında da eğitim vermeye devam edecek. Büyükşehir Belediyesi'nin sporu tabana yaymak amacıyla 2012 yılında başlattığı Ücretsiz Spor Okulları Projesi, dört yıl içinde adeta çığ gibi büyüdü. 7 ayrı branşta ücretsiz spor eğitiminin verildiği proje, 11 bin çocuğa ulaştı. Proje sayesinde, spor kültürü ile büyüyen ve bu kültürü her zaman hayatlarının bir parçası olarak koruyacak çocuklar yetişiyor.

 

DEĞERLERİMİZİ YAŞAYARAK ÖĞRENİYORLAR

Büyükşehir Belediyesi'nin ücretsiz olarak hizmet veren Spor Okulları, Kocaeli'nin 12 ilçesinde haftanın her günü ve 29 spor tesisinde faaliyetlerini sürdürüyor. Ücretsiz Spor Okulları'ndan 6-12 yaş arasındaki çocuklar yararlanıyor. Ücretsiz Spor Okulları'nda voleybol, basketbol, kort tenisi, masa tenisi, yüzme, buz sporları ve cimnastik branşlarının eğitimi veriliyor.

 

EN YAKIN TESİSTEN YARARLANIN

Ücretsiz Spor Okullarından yararlanmak isteyenler www.sporkentikocaeli.com adresinden alacakları formları doldurup kendilerine en yakın tesise başvurmaları yeterli olacak.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑