Ana Manşet Reklam

Güncel

Yeni güzergahlar için bilgilendirmeler sürüyor

Valilik tarafından yapılan yaya üst geçidi nedeni ile oluşan güzergah değişikliği büyük branda ve afişlerle vatandaşlara aktarılıyor

1 Eylül 2015 Saat: 13:34
Yeni güzergahlar için bilgilendirmeler sürüyor
Yeni güzergahlar için bilgilendirmeler sürüyor

 

 

Yeni Valilik bölgesine yapılan ve Valilik tarafından yaptırılan yaya üst geçidi çalışmaları nedeni ile bazı ilçe merkezlerine giden dolmuş güzergahlarında değişiklik yapılmıştı. Kartepe, Başiskele, Gölcük ve Karamürsel ilçelerine giden toplu taşıma araçları, çalışma tamamlanana kadar, Salim Dervişoğlu Caddesi ve Kırkikievler yan yol güzergahını kullanmaya başladı. Vatandaşların bu doğrultuda yeni güzergahları kullanmaları için çeşitli bilgilendirmeler yapıldı.

 

BRANDA VE AFİLŞLER ASILI

Valilik yaya üst geçidi yapımı sırasında vatandaşların mağdur olmamaları için Büyükşehir ekipleri tarafından, Salim Dervişoğlu Caddesi ve D100 Karayolu üzerinde bulunan duraklara ve üstgeçitlere 6 adet büyük branda ve 4 adet küçük branda afiş asıldı. Ayrıca güzergâhında değişiklik yapılmış olan toplu taşıma araçlarının içerisine bilgilendirme yazıları asıldı.

 

BİLGİLENDİRMELER YAPILDI

Afişlerle birlikte Toplu Taşıma Daire Başkanlığı personelleri ve Zabıta ekiplerince Halkevi, Vilayet, 42 Evler, Kandıra Sapağı duraklarında ve Adnan Menderes, Mimar Sinan ve Turgut Özal üstgeçitlerinde vatandaşların sorun yaşamamaları için gerekli bilgilendirmeler yapıldı.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑